Haberler

Arap turist gibi taksiye binen polis, uyanık şoförün oyununu bozdu! Ceza yağdı

Güncelleme:

İstanbul'da polis, Arap turist gibi bindiği taksiyi yolculuk sırasında cep telefonuyla kaydetti. Taksimetre açmadan 300 TL isteyen ve yolculuk boyunca telefonla oynayan taksiciye ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri, taksilere yönelik denetim yaptı. Denetimde görev alan bir polis, Sirkeci'den taksiye Arap müşteri gibi bindi.

TAKSİMETRE AÇMADAN 300 TL İSTEDİ

Taksici, İkitelli'deki bir AVM'ye gitmek istediğini söyleyen yolcusundan taksimetre açmadan 300 lira istedi. Polis, taksi sürücüsünün taksimetre açmadığını, seyir halindeyken telefonla ilgilendiğini ve gazete okuduğunu cep telefonu ile kayıt altına aldı.

CEZA KESİLDİ

Daha sonra Eminönü'ndeki denetim noktasına getirilen sürücüye taksimetre açmamaktan bin 979 lira, telefon ile ilgilenmekten 951 lira cezai işlem uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul turist 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

emre ercan:

Geldiğinden beri seçim propagandasından başka ne yapmış İmamoğlu? Seçim vaatlerinin hiçbiri ortada yok. Kendi seçmeni olan bizleri de kaybetti hayrını görsün

350
430
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Imamogluna oy veripte elestiren bu arkadasi begenmeyen bottonuna basan troller ! Bu adam yalan mi soyluyorki begenmiyorsunuz? Hangi secim vaadini tuttu imamoglu?

yanıt1
yanıt1
Ophy:

İBB'nin sitesine giriyorsun, icraatler sayfasına tıklıyorsun ve ne yapmış görüyorsun. Bol keseden boş boş atıp tutmak ne kolay.

yanıt11
yanıt8
Mustafa TekkaleMMM:

İmamoğlu düzeltmeye çalışıyor bu sistemi ama ona da fırsat vermiyorlar

344
392
yanıtYanıtla
Once Vatan:

Hep fırsat vermiyorlar fırsat vermiyorlar, aynı laga luga. Banads fırsat vermşyorlar ah bir fırsat verseler :)

yanıt0
yanıt0
Ayaz Karahanlı:

ceza yazmak çözüm degilki baskasını kandırıp kazanır kestıgınız cazayı taksicilik yapması yasaklanması gerekli böylelerin anca sorun öyle çözülür

309
1
yanıtYanıtla
Taner 35:

Bi bitmediniz

293
10
yanıtYanıtla
ismail athan:

bu minicik cezalar daha çok suça teşvik cezalarıdır ver bakalım her suça 20 bin TL ceza yaparlarmı bir daha

220
5
yanıtYanıtla
esrefpasali:

aynen ilk sefer 20 bin 2 40bin 3 60 bin 4 sansi vermedn ya lisansi yada ehliyeti iptal edilmeli, net

yanıt97
yanıt1
osmanlı:

Teşvik gibi cezalar. 3 saate o parayı zaten kazanır. Taksimetre cezası en az 10 bin TL olmalı ki canı yansın caydırıcı olsun.

218
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title