Haberler

PKK, Eski Belediye Başkanı ile Birlikte 4 Kişiyi Kaçırdı

Güncelleme:

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Abit Doğruer ile birlikte toplam 4 kişi PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Abit Doğruer ile birlikte toplam 4 kişi PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Arıcak'ın Bükardı Beldesi'nde 1999-2004 yılları arasında Fazilet Partisi'nden Belediye Başkanlığına seçilen Abit Doğruer, yanında Arif Gülşen, Abdurrahman Gülşen ve Hasan Temizsoylu ile birlikte, Diyarbakır'a gitmek üzere bugün otomobille yola çıktı.

YOL KESTİLER

Doğruer ile birlikte içinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin önü il sınırına yakın Diyarbakır'a bağlı Kurşunlu Köyü yakınlarında silahlı PKK'lı teröristlerce tarafından kesildi.

"ŞİMDİ SİZİ AKP'LİLER KURTARSIN"

PKK'lılar araçlardaki yolcuların kimlik kontrolü yaptıktan sonra bir minibüste bulunan yolculara dokunmadı. PKK'lılar, son seçimlerde Ak Parti'ye destek verdiklerini iddia ettiği Abit Doğruer, Arif Gülşen, Abdurrahman Gülşen ve Hasan Temizsoylu'yu, "Şimdi sizi AKP'liler kurtarsın" diyerek silah zoruyla otomobilleriyle birlikte kaçırdı.

Bölgede minibüste bulunan yolcuların haber vermesi üzerine, bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Kaçırılan kişileri bulmak için güvenlik güçlerinin çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

DAHA ÖNCE KAÇIRDIKLARI İŞÇİLERİ SERBEST BIRAKTILAR

Şırnak'ta önceki gün PKK'lılar tarafından kaçırılan yol yapımında çalışan 3 işçi bugün serbest bırakıldı.

PKK'lılar, önceki gün Şırnak'ın Güçlükonak ile Siirt'in Eruh ilçeleri arasında yol yapımında çalışan Fuat Yılmaz, kardeşi Servet Yılmaz ile Cahit Aktaş'ı silah zoruyla kaçırdı. Teröristler bugün öğle saatlerinde kaçırdığı 3 işçiyi aynı bölge yakınlarında serbest bıraktı. Güçlükonak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen işçilerin ifadeleri alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Bükardı Elazığ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

furason_yokus@hotmail.com:

pkk devam etsin böyle lan insanlar oraya yatırıma gelemiyolar korkularına adam aleşveriş merkezi yapmaya gelemiyor korkudan magaza açamıyor adamları haraca balıyolar can güvenlıgı yok bu pkk nalet olsun dogu bunlar yüzünden yatırım alamıyor bdp de gelrini halka verecgine pkk ya gönderiyor

27
19
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

EŞKIYA NE DEMİŞ 'ŞİMDİ SİZİ AKPLİLER KURTARSIN'..! BİLİYOR Kİ AKPLİLER KILLARINI KIPIRDATMAYACAK; BİLİYORLAR Kİ İĞRENÇ ÇÖZÜM LAFLARIYLA SÜRDÜRDÜKLERİ PİS PAZARLIĞI 3-4 KİŞİ İÇİN BOZMAYACAK..! NE DEMİŞTİ HÜSEYİN ÇELİK BİR ZAMANLAR 'BİRKAÇ MEHMET ŞEHİT OLDU DİYE MECLİS Mİ AÇILIRMIŞ.'..! AKPLİLER ÖYLE BİR TÜRDÜR Kİ KENDİ MENFAATLERİNE DOKUNMADIĞINIZ SÜRECE YAPTIĞINIZ HER TÜRLÜ YANLIŞA SES ÇIKARMAZLAR..! BUNU SEÇİMLERDE ÇOK GÜZEL KANITLADILAR..! HADİ BAKALIM AKPLİLER; KURTARIN İNSANLARI..! YOK BİZ BECEREMEYİZ DİYORSANIZ ÇEKİLİN DE KENARA MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ ÖĞRETSİN SİZE EŞKIYA İLE NASIL BAŞA ÇIKILIR..!

23
14
yanıtYanıtla
orhansagun_orhan_60@hotmail.com:

eski dep'linin gözaltına alınmasına bir misilleme yapmışlar anlaşılan, bölgede kontrol bizim elimizde imajını veriyor örgüt, ee tabii bu da hükümetimiz sayesinde oluyor.Durum bundan ibarettir

15
8
yanıtYanıtla
BÜYÜK BİRLİK ALPERENLERgidatek35@gmail.com:

TWİTTİRIN KÖKÜNÜ KAZIMAK GİBİ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAK YERİNE IRAKA GİRİP BÖLÜCÜLERİN KÖKÜNÜ KAZISANA BE TAAYYİP!!!

13
9
yanıtYanıtla
KARDEŞLİKCan_01_07@hotmail.com:

KARDEŞİM BAKIN BU İNSANLARIN DEMOKROSİYE TAHAMMÜLÜ YOK HALA ANLAMADINIZ MI BU İNSANLARA VUR DE KIR DE BASKI YAP DE ANLAMIYORLAR DEMOKRASİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ İNSANLIĞA SAYGININ NE ANLAMA GELDİĞİNİ İRADEYE SAYGININ NE ANLAMA GELDİĞİNİ ANLAYACAK KAPASİTE YOK IQ SEVİYELERİ KALDIRMIYOR ZEKA GÜÇLERİ YETMİYOR ŞİMDİ BU HABERİ BİRÇOK GUNEYDOĞULU DOĞULU VS OLSUN OKUMAKTA NE OLACAK BU KORKU VE BASKI YÜZÜNE ÖZGÜRCE KENDİ İRADESİNİN DIŞINDA OYUNU KAYDIRACAKTIR.İNSANLARA ÖZGÜRCE DÜŞÜNMELERİNİ SAĞLAYIN ALLAHIN KROLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

12
4
yanıtYanıtla
MaZlumyilmazsalih@hotmail.com:

Arkadaşlar farkındaysanız her gün 3 kişi kaçırdı haberleri. Lütfen böyle şeylere inanmayalım birbirimizi kırmayalım. Bize dostluk yakışır bize insanlık yakışır. !!!!

9
6
yanıtYanıtla
TBBDarsivcan@outlook.com:

Sömürgen Devletler ve işbirlikçileri oslo sızdırmaları,gezi saldırları diğer saldırılar ve seçimlerle,başbakanı ve yakın ekibini siyasetten düşürüp önleyip,yüksek sömürge sistemlerini yeniden kuramadılar ve tıkandılar ya Sürekli Sömürge Kolları Pkk Kolu ile yüksek sömürge saldırılarına yeniden başladılar yani.Öyle değil mi?

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title