Haberler

Pıerre Cardın'den Aksesuar Günlüğü

Güncelleme:

Pierre Cardin, kış koleksiyonunda stil sahibi erkeklere özel birbirinden şık aksesuarlar tasarladı.

Koleksiyonda ayakkabıdan cüzdana, kol düğmesinden fularlara, atkıdan kravatlara kadar geniş aksesuar seçenekleri yer alıyor.

Erkek giyim modasının öncü markası Pierre Cardin'in yeni sezon koleksiyonunda yer alan aksesuarlar Pierre Cardin erkeklerinin iş yaşamına rahat ve kişiye özgü karakteristik bir şıklık kazandırıyor.

Kış sezonunun vazgeçilmez renkleri olan siyah ve kahverengiyi parlak deri ile birleştiren tasarımların öne çıktığı koleksiyonda erkeklerin en önemli ihtiyacı olan kemer, kol düğmeleri ve kravatlar sezonun kilit parçalarını oluşturuyor.

İş hayatına renk katan aksesuarların da yer aldığı koleksiyonda siyah ve kahverengi renklerinin yanı sıra yeşil, mavi ve bordo tonları öne çıkıyor. Pierre Cardin kış koleksiyonunda kol düğmesi, kemer, saat, ekoseli kravatlar, ipek ve pamuk mendiller, ayakkabılar ve bilekli botlar gibi hem şık hem de sportif aksesuar alternatiflerini bir arada sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pierre Cardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title