Haberler

Trafo Patladı, Düşen Kablolar Esnafı Yaraladı

Güncelleme:

Adana'da trafonun patlamasından sonra direkten yere düşen akımı sağlayan kablo pazar yerine düştü. Korkulu anların yaşandığı olayda bir esnaf yaralandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde trafonun patlaması sonucu direkten yere düşen elektrik enerjisi akımını sağlayan kablo pazar yerine düştü. Korkulu anların yaşadığı olayda bir esnaf hafif şekilde yaralandı.

ÇADIRLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, Mahmutlu Mahallesi'nde kurulan halk pazarı yerinde bulunan bir trafoda patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte direkten yere düşen elektrik kablosu pazarcıların bulunduğu çadırların üzerine düştü.

POLİS HEMEN BÖLGEYE GELDİ

Kablonun düştüğü Muhittin Kaya adlı esnafın çadırında da küçük çaplı yangın çıktı. Yangın, pazar yerinde bulunan esnaf ve vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri güvenlik tedbiri alarak kablonun bulunduğu alandaki pazarcı esnafı ve vatandaşları uzaklaştırdı.

Tedaş ekiplerinin elektrik enerjisini kesmesi ile birlikte olay yerinde güvenlik sağlandı. Pazarda bulunan çadırına elektrik kablosu düşen Muhittin Kaya, elinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

"GÜRÜLTÜ ÇIKTI VE SONRA..."

Pazarda alışveriş yapan bir vatandaş, "Bir gürültü çıktı. Yanıyor dediler. Duman yükseldi alev aldı şurası. Şu tel mi boşandı nasıl oldu anlayamadım. Korktuk patlayınca bomba gibi patladı" dedi.

Kolundan ve yüzünden hafif yaralanan Muhittin Kaya adlı pazarcı esnafı da, "Burada oturuyorduk hepimiz. Burada patlama oldu. Trafo patladı. Acaba kuş mu kondu dedik anlamadık" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Kaya Kozan Önemsiz Yerel Güncel Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title