Haberler

Pastanenin Hamile Sahibi Uyutuldu

Denizli'de patlamanın meydana geldiği unlu mamüller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinin sahibi 8 aylık hamile Didem Turgut (33), tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde aşırı ağrıları nedeniyle uyutuldu.

Denizli'de patlamanın meydana geldiği unlu mamüller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinin sahibi 8 aylık hamile Didem Turgut (33), tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde aşırı ağrıları nedeniyle uyutuldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Bizim için öncelikle annenin hayatını kurtarmak önemli. Kadın Doğum uzmanlarımız ile çocuk doktorları gerekli muayeneyi yaptı. Bebeğin sağlığı şu anda çok iyi. Anne adayı Didem Fazlı çok fazla ağrı çektiği için uyutuldu. Vücudunun yüzde 50'si yanmış durumda. Şu anda erken doğum söz konusu değil. Uyutulan anne adayı ağrılı dönemi atlatırsa iyileşme süreci hızlanır dedi. İl Sağlık Müdürü Dr.Mahmut Tekin, 36 yaralıdan Fahrettin Çoban ile Yaşar Dağüstü'nün durumlarının ağır olduğunu sözlerine ekleyerek, Fahrettin Çoban, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi, Yaşar Dağüstü'de Servergazi Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında. Her iki yaralının da hayati tehlikesi devam ediyor dedi.

Bu arada, 9 ay önce unlu mamülleri işyerini açan Didem Turgut'un, açılıştan sonra yerel bir televizyonla yaptığı tanıtım çalışması yaptığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki Didem Turgut'un hastanedeki yaşam mücadelesi devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Tekin Denizli Politika Güncel Haberler

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Bakmadan Geçme

BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün? AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN? #9997 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, ne zaman? Kredi kartıyla kurbanlık alınır mı, kesilir mi? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi? TYT'de hangi dersler var? TYT hangi dersleri içeriyor? TYT'de Matematik, Türkçe, Biyoloji, Fizik, Coğrafya var mı? GUSÜL ABDESTİ (boy abdesti) NASIL ALINIR? Gusül abdesti adımları neler? TV YAYIN AKIŞI 12 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Kurban kesmek yerine sadaka verilir mi? Kurban kesmek yerine bağış yapmak kabul olur mu? SİCCİN 7 FRAGMAN İZLE (2024)! #127916 SİCCİN 7 filmi ne zaman vizyona giriyor? FULL FRAGMAN İZLE! IOS 18 hangi telefonlara gelecek? IOS 18 hangi modellerde, telefonlarda kullanılabilecek? MOLDOVA UKRAYNA MAÇI NE ZAMAN? Moldova - Ukrayna maçı hangi kanalda, saat kaçta? #9917 Maaşlar erken ödenecek mi 2024? SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı memur ve emekli maaşları bayramdan önce yatar mı? 12 Haziran hangi burç? 12 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 12 Haziran tarihi hangi burç olur?
Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 34 kuruş zam gelmesi bekleniyor

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 34 kuruş zam gelmesi bekleniyor

500

Yorumlar (1)

beyza selen:

canım benim..aklımda hep narin,sakin , yardım sever, zarif didem..sana yakışmazdı ki ölüm.. bu yaşta.. inanılır gibi değil.. senin sınıfında öğrencilerinle olman gerekirken ne işin vardı orda..senin katilin sana başka işler yapmak zorunda bırakan sistemdir!! öyle üzgünüm ki..gülerken bile gözlerinde hüzün olan arkadaşım.. seni hiç bir zaman unutmayacağım !! cennet olsun yerin.. :,(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title