Haberler

Parayı Bulduk' Vizyon Için Gün Sayıyor

Yapımcılığını Taş Filmin üstlendiği "Parayı Bulduk" isimli sinema filminin afişinden sonra gerçek sinema fragmanın da yayınlanmasıyla vizyon için gün saymaya başladı.

Yapımcılığını Taş Filmin üstlendiği "Parayı Bulduk" isimli sinema filminin afişinden sonra gerçek sinema fragmanın da yayınlanmasıyla vizyon için gün saymaya başladı.

Hollywood filmlerinde kullanılan özel efektlerin de kullanıldığı filmin yeni fragmanı, özel efekt uzmanı Berke Mehmet Özger tarafından 1 ay gibi zamanda tasarlandı.

"SENARYOYU ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN OYNADIM"

Senaryoyu çok beğendiği için filmde oynamayı kabul ettiğini belirten filmin Başrol oyuncularından Gülsüm Alkan, "Senaryo bana ilk geldiğinde, daha önceden "Çok Güzel Hareketler Bunlar" projesinde birlikte çalıştığım Ersin Korkut ile Metin Keçeci'nin de kadroda olduğunu öğrendiğimde projeye daha sıcak baktım ve senaryoyu aralıksız okudum. Senaryo o kadar akıcı ve samimiydi ki, hiç düşünmeden filmin senarist ve yönetmenliğini yapan İhsan Taş'ı aradım ve projeyi kabul ettiğimi söyledim. Setimiz çok eğlenceli geçti. Fragmanı izlediğimizde ekip ruhunun dışa yansıdığını görüyoruz. Başta Berke Mehmet Özger olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımın eline sağlık. Böyle bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum " şeklinde konuştu.

Başrollerini Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali ve Metin Yıldırım gibi isimlerle paylaşan güzel oyuncuya Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Sami Çelik, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Dilek Uluer, Hakan Salli, Çağkan Özkörüklü, Erol Toksoy, Serkan Dinç ve Yavuz Karakaş gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Keçeci Ersin Korkut Mehmet Özger İhsan Taş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title