Haberler

Özge Uzun 'Hadi Be'ye Konuştu…

Başarılı sunucu Emre Saygı, kendisinin hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin yeni sezonun da yine birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

'Kalbinin Ses Telleri' adlı son kitabıyla okuyucularla buluşan ünlü sunucu Özge Uzun, konuk olduğu 'Hadi Be' canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

ARTIK BAKÜ'DE YAŞIYORUM

Artık Bakü'de yaşadığını ve uzun bir süre daha televizyon programı yapmak istemediğini söyleyen Özge Uzun "Artık Bakü'de yaşıyorum ve 6 aydır kendimi dinlemeye başladım. Hayattan neler bekliyorum onları düşünüyorum. Bu aralar bu nedenden dolayı televizyonda program yapmak istemiyorum" dedi.

BAŞKASIYLA EVLENECEK DİYE KORKTUM

Eşi Volkan Üst ile tekrar barışmasını ve evlenmesini anlatan ÖzgeUzun "Volkan çok hasta olmuş bende çocuklarla ilgili bir şey yazıyorumdum kendisine ama bana geri dönmüyordu. Bende uzun bir mesaj attım ama hastanedeymiş. Durumu öğrenince çocuklarımın babası diye çok ağladım. Sonrasında konuşmaya başladık. Seninle konuşmam gerekiyor dedi. Bende başka birisiyle evlenecek diye düşündüm ama tekrar evliliği deneyelim dedi ve evlendik" dedi.

HER ZAMAN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Allah'a her zaman kendisinin büyük sınavlardan geçirdiği için teşekkür ettiğini söyleyen Özge Uzun"Ben her zaman Allah'a teşekkür ediyorum. Beni bu kadar büyük sınavlardan geçirdiği ancak bunları anlatma yeteneği verdiği için" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Saygı Özge Uzun Bakü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title