Haberler

15 Yaşındaki Genç, Kurmay Albayı Ezdi

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bankamatikten para çeken albay olduğu öğrenilen bir kişi, 15 yaşındaki gencin kullandığı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bankamatikten para çeken albay olduğu öğrenilen bir kişiye, 15 yaşındaki gencin kullandığı araç çarptı. Hastaneye kaldırılan albayın durumu ciddi.

GERİ GİDEN ARAÇ, ALBAYI BANKAMATİĞE SIKIŞTIRDI

Edinilen bilgiye göre olay, gece yarısı otogar yanında bulunan bir bankamatik şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, Edremit 19. Motorlu Piyade Tugayı'nda görev yapan Kurmay Albay Mesut Turhan, para çekmek için bankamatiğe gitti. O sırada bir kişi, 07 Z 0649 plakalı aracını 15 yaşındaki çocuğunu içinde bırakarak aracından indi. 15 yaşlarındaki çocuğun aracı kurcalarken çalışan otomobil geri giderek Turhan'ı bankamatiğe sıkıştırdı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kazada ağır yaralanan Kurmay Albay Mesut Turhan acil olarak Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bekar olduğu öğrenilen albayın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Hastaneye 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, görev yaptığı mesai arkadaşları bilgi alabilmek için hastaneye akın ettiler. Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Oktay Yıldırım, durumu ağır olan Turhan'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi. Kaza ile ilgili polisin de soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edremit Devlet Hastanesi Mesut Turhan Balıkesir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

AtilaMobil-IOS:

Helal sana kurmayi kuturtmus

1
34
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İyi olmuş diyenler kesin hdp lidir ne de olsa kandilin pkknn uzantıları

24
8
yanıtYanıtla
edirneli59:

ben manisa alasehirde acemi birliğindeyken tabur komutanıydı allah yardımcısı olsun

26
2
yanıtYanıtla
aronlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Neden bilip bilmeden karalama yapıyorsunuz ne biliyorsunuz ki? Nerde ne zaman başımıza ne gelecek bilemeyiz hor görmeyin günü gelir hor görülen olursun kaderde ne yazılı kimse bilemez.. ALLAH şifa versin bizleri de kazadan beladan korusun

27
1
yanıtYanıtla
KİMBİLİR KİMLERİN BEDDUASINI ALDIN:

NE ALBAY NE YARBAY HADİ GÜLÜM BAY BAY

4
22
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ:

HDP RUMUZUNDA OLAN ŞAHISA CEVAP:SEN HDPLİ DEĞİLSİN OLSAN OLSAN CANİ AKPLİ VEYA MHPLİSİN VE AYRICA BİR HDPLİ OLARAK ALLAH''TAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM ALBAYIMIZA. .

12
10
yanıtYanıtla
İĞĞĞĞĞ:

kesin kürtttür arabayı süren çocuk. . ve bilinçli yapılmıştır. ceza almasın diye 15 yaşındaki çocuğu kullanmışlardır. . bankamatik kurmay albay ne alaka laaa. aptalmıyız biz. . .

13
7
yanıtYanıtla
GÜDÜLLÜMobil-IOS:

Allah şifasını versin

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınrbgrgbg:

07 plaka araba kürtlerin en yoğun olduğ . . adam kurmay albay. . . araştır altından ne zımbırtılar çıkar. . .

14
4
yanıtYanıtla
S.B.:

ALBAYIMIZA GEÇMİŞ OLSUN VE ALLAH''TAN ŞİFA DİLERİM, UMARIM BİR AN ÖNCE TEHLİKEYİ ATLATIR VE SAĞLIĞINA KAVUŞUR. . . . . . 15 YAŞINDAKİ GENCE GELİNCE. . . . . . . . SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR. . . . KENDİSİNE DE VELİLERİNE DE. . . . . . SÖYLEMEME GEREK VAR MI ? HEM KENDİSİ HEM DE BABASI VE ARAÇ SAHİBİ KİM İSE, ANAHTARI VE ARACI KİM VERDİYSE AYNI ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI. . . . . !!!

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title