Haberler

Otomobilin Çarptığı Motosiklette Bulunan Kadın Yolcu, Uçarak Aracın Tavanına Düştü

Güncelleme:

Isparta'da otomobilin çarptığı motosiklette bulunan kadın yolcu, çarpmanın şiddetiyle otomobilin tavanına uçtu. Ağır yaralanan kadın yolcu, sağlık ekipleri gelene kadar otomobilin tavanında bekledi.

Isparta'da otomobilin çarptığı motosiklette bulunan kadın yolcu, çarpmanın şiddetiyle otomobilin tavanına uçtu. Ağır yaralanan kadın yolcu, sağlık ekipleri gelene kadar otomobilin tavanında bekletildi.

YOLCU KADIN, ÇARPMANIN ETKİSİYLE ARABANIN TAVANINA UÇTU

Kaza, saat 19.00 sıralarında Zafer Mahallesi 156. Cadde'de meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, önünde ilerleyen Mustafa Kara yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklette yolcu olarak bulunan Emine Turan, kazaya karışan otomobilin tavanına uçtu. Motosiklet sürücüsü ise kazaya karışan otomobil ile park halindeki başka bir otomobil arasında sıkıştı.

YARALI KADIN, ARABANIN ÜZERİNDE BEKLETİLDİ

Kazayı görenler yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Emine Turan, sağlık ekipleri gelene kadar otomobilin tavanında, Mustafa Kara da sıkıştığı yerde kurtarılmayı bekledi. Bu sırada çevredekiler yaralılara yardım etmeye çalıştı.

MOTOSİKLETTE BULUNANLARIN BAŞINDA KASK OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Ağır yaralı Emine Turan, Isparta Şehir Hastanesine, Mustafa Kara ise SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaza sırasında motosiklette bulunanların başına kask olmadığı ileri sürüldü. Kazadan sonra olay yerine gelen polis, otomobil sürücüsünü ifadesi için polis merkezine götürdü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kara Isparta 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Yorumsuz..:

Bu şahin doğan sürücülerinin çoğu çoluk çocuk yada acemi yada dikkatsiz sürücülerdir bunlara çok dikkat edelim!!

15
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Sahinin ters yonde ne isi varrr

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title