Haberler

Otobüste kadına tokat atan kişinin ifadesi ortaya çıktı: Şakalaşmak amacıyla böyle bir şey yaptım

Güncelleme:

Arnavutköy'de bir otobüste kadına tokat atan kişinin polise verdiği ifade ortaya çıktı. Yanında bulunan kadınla nişanlı olduğunu belirten şahıs, şakalaşmak amacıyla tokat attığını söyledi.

Arnavutköy'de otobüste yolculuk eden bir kişi, bilinmeyen nedenle bir anda yanındaki kadına tokat atarak hakaret etmişti. Olayla ilgili kimlikleri tespit edilen Coşkun A.'nın polise, yanında bulunan Sevda O. ile nişanlısı olduğunu, şakalaşmak amacıyla böyle bir şey yaptığını söylediği ve birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI

Mescidi Selam - Karaburun hattında sefer yapan 336K otobüsünde kaydedilen görüntülerde bir kişi, bilinmeyen nedenle yanında oturan kadına bir anda tokat attı. Aynı kişi ardından kadınla tartışıp hakaretlerde bulundu. Otobüsteki kimsenin müdahale etmediği o anlar başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın duyulmasının ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada otobüste kadına tokat atan kişinin ve yanındaki kadının Taşoluk Mahallesi'nde otobüsten indiği belirlendi.

"NİŞANLIM VE ŞAKALAŞMAK AMACIYLA TOKAT ATTIM"

Karaburun Mahallesi sahilinde görev yapan jandarma ekipleri, Coşkun A. ve otobüste tokat attığı Sevda O.'yu yakaladı. Polise teslim edilen Coşkun A.'nın ifadesinde Sevda O. ile nişanlı oldukları, şakalaşmak amacıyla Sevda O.'ya tokat attığını söylediği öğrenildi. Coşkun A. ve Sevda O.'nun birbirinden şikayetçi olmadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Arnavutköy Karaburun Haberler

500

Yorumlar (91)

Tecrube:

Daha evvelde Kadir müdahale etmiş ve katil olmuş kadın Kadir’i suçlamıştı. Siz siz olun kaşınla erkek arasına girmeyin siz yanarsınız.

44
2
yanıtYanıtla
doğru:

çok doğru

yanıt9
yanıt1
ahmet:

şakalaşmak karşılıklı olur. kadına tokatı vurduğunda kafasını otobüse çarptı. nişanlı iken her kesin önünde kadını döven bir ayı ile evlenen kadın, dayağı hak etmiştir. bu ayı ile bir saniye kalması dahi kendi hayatı için tehlikedir. devletin bu ayıyı bursa ormanlarına bırakması lazım. fakat önce şaka diyerek iyi bir tokatlamasıda gerekir. hemde her kesin içinde.

34
0
yanıtYanıtla
adsız:

kadınlar seviyor böylelerini. . .

26
2
yanıtYanıtla
ankaralı:

hay yalanını seviyim eger nişanlıysa bu kadında bu adam(adam olup olmadıgıda sizin takdiriniz) ile evlenirse başı belada demektir allahın sopası yok işte karşındakinin ne mal oldugunu allah göstermiş yol yakınken aklını başına al hanımefendi.

24
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

İstanbul anlaşması daha sert hale getirilmeli otobüs içinde harekete bakın ya ne ayıp ne ayıp

yanıt2
yanıt1
Mustafa:

Tokattan daha acıtan şey toplum içindeki şu onur kırıcı durum bir an evvel ayrılmanı diliyorum güzel kızım.

23
0
yanıtYanıtla
Yunus bilgin:

Nişanlıyken döven evlenince öldürür!!! hele birde kamuya açık alanda böyle bir şeyi yapan kişi derhal Öfke kontrolü icin tedavi altına alınması şart yoksa sonu facia ile bitiyor bu evlilikler allah ıslah etsin diyelim

23
0
yanıtYanıtla
Cemaldemir:

Kendi kendini kandiriyor utanmaz

19
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Oldukça sert bir şaka olmuş gövde 20 derece kafa 30 derece sola yatmış bir şaka da aynı şekilde şakacıya yapmak lazım

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title