Haberler

Otizmli milli yüzücüden büyük başarı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Uluslararası Masterlar Kış Yüzme Şampiyonasına katılan Muammer Can Demirci 1'i altın, 2'si bronz olmak üzere 3 madalya ile İstanbul'a döndü.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Uluslararası Masterlar Kış Yüzme Şampiyonasına katılan Muammer Can Demirci 1'i altın, 2'si bronz olmak üzere 3 madalya ile İstanbul'a döndü.

56 kulüpten 268 sporcunun katıldığı yarışmada İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencisi Milli Yüzücü Muammer Can Demirci 30-35 yaş arası kategoride yarıştı. 1'i altın, 2'si bronz olmak üzere 3 madalya ile İstanbul'a dönen Demirci yarış sonrası mutluluğunu şöyle duyurdu:

"Öncelikle aileme, her daim beni destekleyen üniversiteme ve antrenörlerime sonsuz teşekkür ederim. Bu yarışta 200 metre karışıkta altın madalya, 800 metre serbest ve 100 metre kurbağalama yüzme stilinde bronz madalya almaya hak kazandım. Antalya'dan böyle bir başarı ile geri döndüğüm için çok mutluyum. Bugünlere gelmem kolay olmadı, ama hiç yılmadım. Hep çalıştım, çalıştıkça da başaracağıma inandım. Engelleri ortadan kaldıran, bize bu fırsatı veren herkese çok teşekkür ederim."

Kendini engelli ve özel çocukların yüzme eğitimine adayan İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Kulübü Gönüllü Antrenörü Dr. Duran Aslan ise Muammer Can Demirci'nin başarısı ile ilgili, "Muammer Can Demirci özel sporcular kategorisinde milli sporcumuzdur. Türkiye'nin en iyi otizmli sporcularından birisi birçok dalda Türkiye rekortmeni oldu İstanbul ve Çanakkale Boğazları'nı geçti. Ironman yarışmalarını ve 42 kilometrelik İstanbul maratonunu bitiren ilk özel çocuğumuz. Muammer Can şimdi Haziran ayında Macaristan'da yapılacak olan Masterlar Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muammer Can İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title