Haberler

Osman Pamukoğlu İle Doğu Perinçek Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

Osman Pamukoğlu, Doğu Perinçek'i "PKK'ya yardım etmek"le suçladı. İddia ile ilgili Perinçek'ten kısa süre sonra açıklama geldi.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu 1 Kasım 2014 tarihinde partisinin resmi internet sitesinde yayınlanan yazısında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında bazı iddialara yer verdi. Pamukoğlu yazısında; "1998 yılında PKK 'ya silah ve para yardımı yapmakla suçlanıp hakkında dava açılmadı mı? Aynı tarihte Terörle Mücadele Yasası çerçevesinde 14 ay hapis cezası alıp yatmadı mı?" ifadelerini kullandı.

"AÇIKLAMALAR İFTİRA"

Osman Pamukoğlu'nun bu iddialarına İşçi Partisi'nden yanıt geldi. "Bu açıklamalar gerçek dışıdır" denilen yanıtta, "Ergenekon davası savcılarından sonra Osman Pamukoğlu da, Ankara DGM kararıyla mahkûm edilmiş bir iftirayı on altı yıl sonra yeniden dillendirmiştir" denildi.

Pamukoğlu'nun iddialarına dair hukuki işlemin başlatılacağını da ifade eden İşçi Partisi açıklamasında, "Osman Pamukoğlu'na soruyoruz.

Bütün belgeler ve bilgiler ortadayken neden bu iftiralara başvuruyorsunuz?

En son Ergenekon Davası sürecinde de mahkeme salonlarında çürüttüğümüz "1998 Tertibi" ile ilgili düzmece iddiaları ısrarla gündeme getirerek neden Gladyo'ya alet oluyorsunuz?

Hâlâ bu yalanlarınızın arkasında mısınız?" denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Osman Pamukoğlu Doğu Perinçek İşçi Partisi Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500

Yorumlar (21)

sezgin:

perincek dansoz gibi kivirir ama turk halki onu iyi tanir

47
6
yanıtYanıtla
didi:

hepar ileri ileri turkun askeri

30
6
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

İKİSİDE KOMEDİ

9
27
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

komutani rahat birakin yoksa millet havanizi alir

28
8
yanıtYanıtla
sahiMobil-ANDROID:

ikiside birbirinden irkcilar varsin birbirini yesinler

9
25
yanıtYanıtla
Baran:

Bende kürt asilliyim bu ülkeye Osman pamuk oglu gibi birinin gelmesi gerekli bu vatan millet hainlerine ders vermesi icin G DOGUDA bu pkk pislikleri halki sindiriyor tehdit ediyor bunu Devlet yok etmeli üstünlügünü göstermeli .

26
2
yanıtYanıtla
hakan:

osman pamuk oglu dogruyu soyluyor perincek yahudu kirmasidir aslipkk nan dagda cekilmis fotoraf lari var onlarda bir belgedir yalanmi

24
2
yanıtYanıtla
didi:

hepar ileri elbet hayinler yakinda susturulacaklar

20
6
yanıtYanıtla
CACİKİ:

ULAN BU PERİNÇEĞİN APOYLA HALAY ÇEKERKEN 1MT REDEN ÇEKİLMEŞ BİRSÜRÜ FOTOSU VAR HALA NEYİ İNKAR EDİYOR YAMUK

18
1
yanıtYanıtla
BirgülmobilWeb@haberler.com:

Hukuk devletinde olsaydık ikiside içerde olurdu.

1
16
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title