Haberler

Ordu Valisi Muammer Erol Başkanlığında İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Ordu Valisi Muammer Erol'un başkanlığında düzenlenen toplantıda, Ramazan Bayramı öncesi alınan güvenlik, asayiş ve trafik tedbirleri gözden geçirildi. İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç, yabancılara verilen yasal kalış hakkı sayısını açıkladı. Vali Erol, kolluk güçleri ve Göç İdaresi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Ordu Valisi Muammer Erol'un başkanlığında, İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikte düzenlenen toplantıda, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan güvenlik, asayiş ve trafik tedbirleri gözden geçirildi.

İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç, il genelinde 1779'u uluslararası koruma statüsünde, 1374'ü ikamet izni, 848'i ise geçici koruma kapsamında olmak üzere 4 bin 1 yabancıya yasal kalış hakkı verildiğini söyledi.

Dibiç, İçişleri Bakanlığınca Ordu'ya gönderilen mobil göç noktası aracı ile şehrin farklı noktalarında yabancılara yönelik kontrol ve denetimlerin yapıldığını belirtti.

Vali Erol, emekleri ve gayretleri için tüm kolluk güçlerine, Göç İdaresi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ve Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Muammer Erol Ordu Güvenlik Trafik Göçmenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title