Haberler

Onur Özbizerdik'in Adam Vurma Anı Kamerada!

Güncelleme:

Onur Özbizerdik'in Tarabya'da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i bacağından vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bir zamanların ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in pazar gecesi Tarabya'da bulunan bir otelin lobisinde 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i bacağından vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

BACAĞINDAN TABANCAYLA VURARAK KAÇMIŞTI

4,5 ay önce cezaevinden tahliye olduğu günün akşamı Emirgan'daki bir barda kapıda duran güvenlik görevlisini silahla vurarak yaralayan Onur Özbizerdik, 22 Mart Pazar gecesi saat 01.00 sıralarında da, otomobiliyle Tarabya'daki bir otele gelmişti. Özbizerdik, ailesiyle birlikte bir yakınının nişan törenine katılan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp ile lobide karşılaşmış, kısa süreli tartışmanın ardından da Özbizerdik Ahmet Ozan Özalp'i bacağından tabancayla vurarak olay yerinden otomobiliyle kaçmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Özbizerdik Dündar Kılıç Ahmet Ozan Özalp Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

cccpmobilWeb@haberler.com:

Adam nisan bile almamis texas gibi

16
1
yanıtYanıtla
onur:

onurun onuruna onursuzca davrandi onurda onuru icin oydu olay bu

4
13
yanıtYanıtla
emre:

öyle onur olmaz, eline silahı al önüne gelene sık. . bu düpedüz korkaklıktır. . silah adama adam gibi meseleye çekilir. . çola çöcuğa karılara değil. . yoksa sonun imparator gibi olur . . imparatormuş gördük dandik bir arabada ölüp gidiyordu az daha. .

15
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Keko kardeş öyle tesbihi elini alıp artislik yapmıcan yok 17 yaşındaymış da. . . Çıkar bi piskopat sıkar ayaklarına görürsün ozaman.

6
7
yanıtYanıtla
önderMobil-ANDROID:

tek kişilik ordu yürü be onur reis:)

1
12
yanıtYanıtla
ÇpN:

ya arkadaş haber yaparken böyle korkak sümsükleri baba maba deyip havalara sokmayın. bu memleketin kanunları yok mu iki de bir adam yaralayıp kaçıyor. kamera kayıtları delil. atın hücreye çıkarmayın bu mikrobu. vatana millete ziyan.

12
0
yanıtYanıtla
karamobilWeb@haberler.com:

Adama bak cezaevinden çıktığı günün gecesi adam vurdu ceza almadı 17 yaşında çocuğu vurdu ceza almadı ama başka biyer de veya Polis bir çocuğa elini sürse kıyamet kopardı nasıl türkiye devleti adaleti var nasıl savcilarimiz hakimlerimiz var yazıklar olsun

11
1
yanıtYanıtla
kes ulenMobil-ANDROID:

Bu mu kabadayı reis ? ulan 17 yaşındaki çocuktan korkup silah sıkıyor. bizim burda böyle kabadayıları turp niyetine yerler.

10
1
yanıtYanıtla
gülsüm Mobil-ANDROID:

su testisi su yolunda kırılır..

11
0
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

ALLAH ALLAH ADAM HER SEFERİNDE AYAKTAN VURUYOR ŞİKAYET YOK GALİBA İSİM YAPMAK İSTİYO BİZDE RUHSATLI SİLAHIMIZI POLİSTEN ZOR KURTARIYOZ

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title