Haberler

Ölen ve Yaralanan Madencilerin Elektrik Borcu Silindi

Güncelleme:

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Saldanlı, "Maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralananların elektrik borcu silindi." dedi.

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Soma maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralananların elektrik borcunun, şirket tarafından ödeneceğini açıkladı.

MAYIS AYI SONUNA KADAR OLAN BORÇLAR SİLİNECEK

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı yaptığı yazılı açıklamada, "Şirketimiz sorumluluk sınırları içinde yer alan Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden ve yaralı kardeşlerimizin Mayıs ayı sonuna kadar tahakkuk eden borçları şirketimiz tarafından ödenecektir" dedi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gediz Elektrik Dağıtım Ceyhan Saldanlı Soma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

TOKMAK..........................undefined:

ULAN GÖSTERMELİK ELEKTRİK BORCUNU SİLECEĞİNE AİLELERİYLE BİRLİKTE ADAM GİBİ İNSAN GİBİ YAŞAYABİLECEKLERİ İNSANCA VE EMEKLERİNİN HAKİKİ KARŞILIĞI BİR ÜCRET VERİN YADA VERDİRİN..YAZIKLAR OLSUN SİZE BEE KAPİTALİST SİSTEM BEKÇİSİ İKTİDAR...

7
2
yanıtYanıtla
hakkıundefined:

sıkıyoya deyin ölenlerin ve yaralananların borçları silinecek ve 5 yıl boyunca elektrik parası alınmayacak. kişi başı 50 tl den 500 adamın borcunu silsen ne olur silmesen ne olur...

1
7
yanıtYanıtla
kursunundefined:

yahu illaki birilerinin ölmesimi lazım borçlarının ödenmesi için.sen çalışma şartlarını düzel refahı arttır adamların zaten borcu olmaz.ölen ölmüş giden gitmiş bundan sonra ailelerinin yasayacagı sıkıntılara çare bulun.hani o dagda kaçakçılık yapmadıgını idda ettiniz ve ailelerine tazminat ödediginiz pkk lılar gibi bu garıbanların ailelerine yapacagınız yardımları düşünün.

7
0
yanıtYanıtla
haydarundefined:

hak kazanmak için ölmekmi lazım

1
4
yanıtYanıtla
TERAZİundefined:

Zaten hayatlarınıda sildiniz...hukuken yok olan birinin elektirik borcudamı olurmuş,utanmazsanız geride kalanları içraya verin zaten bu devlet bir felaketi yaşamadan vavtandaşının sözüne ragbet etmiyor.en basit bir BAZ istasyonu yonetmeligini bile adam gibi cıkartamadılar.tencere tava calandan davacı olun derken başbakan,burada yönetmelikte komşu hukukuna başta siz yer vermişyorsunuz.devlet her vatandaşa adil olmak durumundadır.ciyesem şirketlerinin karı için cevradeki vatandaşlar yok sayılıyor.ben komşunun kapısına nasıl cöp atamıyarsam onunda benim saglıgımı bozzmaya hakkı yoktur bu basit bir hak arayışında bile bütün kamu yetkilileri suskun.komşunun komşuyu öldürmesimi gerekli cözüm için?

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title