Haberler

Öldürülen Bacca'nın Annesinden Ziyaret

Tecavüz Edildikten Sonra Öldürülen İtalyan Sanatçı Pippa Bacca'nın Annesi, Kendisine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Plaket Gönderen AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti.

Dünya barışı için çıktığı yolculuğun Türkiye ayağında Gebze'de tecavüz edildikten sonra öldürülen İtalyan sanatçı Pippa Bacca'nın annesi, kendisine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla plaket gönderen AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

AK Parti, 8 Mart günü üstünde beyaz bir gelinlikle 'dünya barışı' için çıktığı yolculuğu Gebze'de vahşi bir şekilde son bulan İtalyan sanatçı Pippa Bacca'yı unutmadı. Anneler Günü anısına İtalyan Büyükelçiliği aracılığıyla sanatçının annesi Elena Manzoi'ye plaket gönderen AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı'na teşekkür etmek için Ankara'ya gelen anne Manzoi, "Pippa Bacca'nın mesajı tüm dünyada ölümsüzleşsin istiyorum" dedi. "Arzumuz dostluk, kardeşlik mesajlarının tüm dünyaya yayılma çabasıdır" diyen Monzai, "Dünyanın her yerinde bu şekilde kötü niyetliler var. Temennimiz bu olayın tekrarlanmamasıdır" diye konuştu.

Teşkilat üyeleri de Elena Monzai'ye yaşanan kötü olayı Türklere mal etmeyip, kişiselleştirdikleri için teşekkür ettiklerini belirtti.

İtalyan Gelin'den 31 Mart'tan itibaren haber alınamamış, 12 Nisan'da da Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ölü olarak bulunmuştu.

(DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title