Haberler

Okula Hırsız Girdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne giren maskeli hırsızlar 114 öğrencinin burs paralarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin idare kısmının kapılarını kırarak içeri giren ve kimliği belirlenemeyen 3 maskeli şahıs, okulda yatılı kalan 114 öğrencinin burs parası olan 5 bin TL'yi çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda paraları çalan maskeli şahıslar, okuldan ayrılarak, kayıplara karıştı. Polis, sabah kapıların kırık olduğu fark eden okul idaresinin ihbarı üzerine şahısların kimliklerini belirleme çalışması başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şahısların peşine düştü.

Okul Müdürü Ahmet Bilen, okulda yatılı kalan 114 öğrencinin burs paralarından yaklaşık 5 bin TL'nin çalındığını ifade etti. Bilen, "Durumu fark edince hemen emniyet ekiplerine bildirdik. Okula gelen ekipler kamera kayıtlarını inceledikten sonra hırsızlık olayının yüzü maskeli 3 kişi tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Polisin olayla ilgili inceleme ve çalışmaları sürüyor. Umarım, failler en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilirler" dedi.

Okul idarecileri ve veliler, okulun çok büyük ve geniş bir arazi üzerinde kurulu olması nedeniyle kontrolün çok güç olduğunu belirterek, gece ve gündüz güvenliği sağlayacak birkaç güvenlik görevlisinin görevlendirilmesini istedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Bilen Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title