Haberler

Öğrenciler Yaz Tatillerini Spor Yaparak Geçirecek

Kağıthane Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirebilmesi için '2013 Yaz-Spor Okulu'nu hizmete açtı.

Kağıthane Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirebilmesi için '2013 Yaz- Spor Okulu'nu hizmete açtı. Okulda öğrencilerin birbirinden farklı spor dallarında eğitim alacaklarını söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,"Buradaki çocuklarımızı belki de ileride olimpiyatlarda görebileceğiz" dedi.

Kağıthane Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesini sağlamak için  '2013 Yaz Spor Okulları'nı hizmete açtı. Hasbahçe Futbol Sahası'nda törenle hizmete açılan Yaz Spor Okulu, yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Basketbol,  voleybol,  jimnastik ve spor akademilerine hazırlık kategorisinde eğitim görecek olan öğrenciler, boş zamanlarını spor yaparak geçirecekleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Törene, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı  Kılıç, protokol üyeleri, vatandaşlar,  veliler ve çok sayıda  öğrenci katıldı.

"ÇOCUKLARIMIZ ÜCRETSİZ SPOR OKULLARINA GELEBİLECEK"

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, her yıl yaptıkları Yaz Spor Okulu etkinliklerinin çocukları olumlu yönde geliştirdiğini belirterek Türkiye'de ki sporun önemine değindi. Çocukların bir yıllık eğitim- öğretim yılını devirdiklerini dile getiren Başkan Kılıç, Kağıthane ilçesinde ikamet eden çocukları ödüllendirmek için 2.5 ay yaz spor okullarında ücretsiz gelebileceklerini söyledi. "Spor okullarında çeşitli branşlarda çocuklarımızı ağırlayacağız" diyen Başkan Kılıç, "Bu çocuklarımızı belki de olimpiyatlarda görebiliriz. Biz burada kendilerini kulüplere göre hazırlıyoruz. Yani burada eğitim gören çocuklarımızın alt yapısını sağlamlaştırıyoruz. Bu sayede de kendilerini geleceğe hazırlıyorlar. Hangi spor dalına yönelmek istiyorlarsa o tarafa yöneliyorlar" şeklinde konuştu.

Yaz Spor Okulu'na kayıt yaptırdığından dolayı memnuniyetini dile getiren 12 yaşındaki Dilara Semaz, "Ben bu kursa gittiğim için çok mutluyum. Evimizin önünden servislerle bizleri alacaklar. Normalde voleybolu çok fazla oynayamıyordum. Bu kurs sayesinde voleybolumu geliştirmeye inanıyorum. Bu yüzden Fazlı Kılıç'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 8 yaşındaki Alperen Korkmaz, basketbolcu olmayı çok istediğini söyleyerek;  potalara çok basket atmayı ve ileride iyi bir basketbolcu olmayı istedi. Oğlunun futbolu çok sevdiğini söyleyen Aysun Yalçın, "Oğlum ünlü bir futbolcu olmak istiyor. Maddi durumumda el vermediği için özel kurslara gönderemiyordum. Sağ olsun belediyemizde böyle bir okul açtı. Çok memnun olduk" dedi. Oğlu Ali Yalçın ise, futbol oynayacağı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

BELEDİYE TARAFINDAN FORMALAR ÜCRETSİZ VERİLECEK

Öte yandan, üniversitelerin spor akademisi bölümlerine hazırlanan lise ve dengi okul mezunu öğrencilerine ücretsiz olarak atletizm dersleri verilecek. Yaz Spor Okulu'na kayıt yaptıran çocuklar, çanta ve spor kıyafetleri gibi gereksinimlerini belediyeden alabilecek. Öğrenciler, eğitimlerinin yanı sıra yaz boyunca belediyenin kültür gezileri piknikler tiyatro ve sinema gösterilerinden de ücretsiz faydalanacak.

Kağıthane 2013 Yaz- Spor Okulu'na kayıt yaptıran çocuklar,  17 Haziran- 20 Ağustos 2013 tarihleri arasında eğitim alabilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Politika Güncel Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Bakmadan Geçme

Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title