Haberler

Öğrenciler Eğlenceye Doydu

Güncelleme:

Geleneksel Eğlenceli Çocuk Oyunları Şenliği 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim yılında Gölcük Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcükte öğrenci olmak projesi ve 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçedeki İlkokullar 2. 3. 4. Sınıflar ve Ortaokullar 5. Sınıflar Geleneksel Eğlenceli Çocuk Oyunları Şenliğinde buluştular.

Düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kaymakam Adem Yazıcı, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci konuşmaları yaptılar. Ardından çeşitli oyunlar sergilendi. Tüm öğrencilere Hediye ve Katılım Belgeleri takdim edildi. Hediye takdiminin ardından İlkokul öğrencileri farklı oyunlar oynayarak neşeli anlar yaşadı. Bu kapsamda 2. Sınıf Öğrencileri Yağ satarım Bal Satarım , 3. Sınıf Öğrencileri Mendil Kapmaca, 4. Sınıf öğrencileri Tombik diğer adıyla Dokuztaş, 5.Sınıf Öğrencileri ise Yakan Top oyunlarını oynadılar. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da Mendil Kapmaca oyunu oynadı. Kaymakam Adem Yazıcı oyun sırasında izleyenlere neşeli anlar yaşattı. 2 gün süren oyunların ardından Geleneksel Eğlenceli Çocuk Oyunları Şenliği sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Adem Yazıcı 23 Nisan Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title