Haberler

Ödüllü Film "Zincirsiz" Yılbaşı Gecesi D-Smart'ta

Güncelleme:

ABD'li film yönetmeni Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği film "Zincirsiz", TV'de ilk kez ve sadece D-Smart'ta!

ABD'li film yönetmeni Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği film "Zincirsiz" (Django Unchained), TV'de ilk kez ve sadece D-Smart'ta! Yeni yılın ilk saatlerinde yayınlanacak olan bu ödüllü film; Amerikan iç savaşından iki yıl önce, geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman ödül avcısı Dr. King Schultz'un birlikte atıldıkları heyecan dolu macerayı konu ediniyor.Başrollerinde Jamie Foxx, Christoph Waltz ve Leonardo Di Caprio'nun yer aldığı yapım, 31 Aralık Salı'yı 1 Ocak Çarşamba'ya bağlayan gece, saat 00.15'te D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD'de ekrana gelecek.

Sony, MGM, Walt Disney, gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, abonelerinin talepleri doğrultusunda sinema dünyasının ödüllü yapımlarını TV'de ilk kez ekranlara getirmeye devam ediyor.

Başarılı kadrosuyla dikkat çeken "Zincirsiz", En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Özgün Senaryo dallarında Oscar kazanırken, En İyi Film dahil 3 dalda daha Oscar'a aday gösterildi.

Bir kölenin mücadelesi…

Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u, özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz, özgürlüğüne karşılık Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django, yine de Schultz'un yanından ayrılmaz. Django'nun şimdiki hedefi, üstün avcılık yetenekleriyle Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır.

"Zincirsiz" 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece 00.15 Moviesmart Premium& Moviesmart Premium HD

Orj. Film Adı: DJANGO UNCHAINED
Künye
Yönetmen: Quentin Tarantino
Oyuncular: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio
Yapım Yılı: 2012
Tür: Drama – Macera - Western

Konu: Amerikan iç savaşından iki yıl önce, geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman ödül avcısı Dr. King Schultz'un birlikte atıldıkları heyecan dolu macerayı konu ediniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Quentin Tarantino Jamie Foxx Yılbaşı D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title