Haberler

O dünyanın en etkili insanı!

Güncelleme:

Mısır devriminin kahramanı Amerikan Time dergisinin 2011'in en etkili kişiler listesinde ilk sırayı aldı.

Mısır devriminin kahramanı ve Google firmasının Orta Doğu pazarlama müdürü Wael Ghonim, Amerikan Time dergisinin 2011'in en etkili kişiler listesinde ilk sırayı aldı.

Derginin sıralamasında ikinci Nobel ekonomi ödüllü Amerikalı ekonomist Joseph Stiglitz olurken, Wikileaks sitesinin kurucusu Julian Assange, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in hemen ardından dokuzuncu ve sosyalleşme sitesi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg de altıncı sırada yer aldı. Oskarlı "Zoraki Kral" filminin başrol oyuncusu Colin Firth listede 12. oldu.

Time'ın 2011'in en etkili kişiler listesinde, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy 32. sırayla, 86. olan Amerikan Başkanı Barack Obama'nın çok önünde yer aldı. Michelle Obama ise listede 22. oldu.

Fransız sağcı parti Ulusal Cephe'nin Başkanı Marine Le Pen 71. sırada yer alırken, Avrupa Merkez Bankası'nın Başkanı Jean-Claude Trichet 38. oldu. Gençlerin Kanadalı sevgilisi Justin Bieber ise 39. sırada yer buldu.

Time'ın sıralamasında Muammer Kaddafi'nin oğullarından Seyfi El İslam 47. , şarkıcı ve şair Patti Smith 100. oldu. - NEW YORK

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title