Haberler

Nürnberg'de Muavin Konsolos Murat Başar Veda Etti

Nürnberg'de muavin konsolos Murat Başar veda ettiTaner Tüzün Nürnberg, 10 Aralık ( DHA )- Nürnberg Başkonsolosluğundaki görevinin yanı sıra, emekli olarak memuriyetini de noktalayan Muavin Konsolos Murat Yavuz Başar için iki ayrı veda töreni düzenlendi.

Nürnberg'de muavin konsolos Murat Başar veda etti

Taner Tüzün Nürnberg, 10 Aralık ( DHA )- Nürnberg Başkonsolosluğundaki görevinin yanı sıra, emekli olarak memuriyetini de noktalayan Muavin Konsolos Murat Yavuz Başar için iki ayrı veda töreni düzenlendi. İlki, konsolosluk binası içinde, tüm çalışanların katlımı ile yapılırken, ikincisi Başkonsolos Yavuz Kül'ün ikametgahındaki toplantıda gerçekleşti. Toplantıda, Konsolos Gürol Baş, Muavin Konsolos Mesut Doğan, Çalışma Ataşesi Faruk Küçük, SPD Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen ile çok sayıda Türk Sivil Kuruluş temsilcileri ile iş adamları ve basın mensupları hazır bulundu.

Başkonsolos Yavuz Kül yaptığı konuşmada, Murat Yavuz Başar? ın üstün meziyetlerini sıralayarak. 37 hizmet yılını arkasında bırakan Başar'a yeni hayatında başarılar diledi. Başar'da, kendisine gösterilen ilgi ve sevgi karşısında duygulandığını ifade ederek, Türk toplumunun Almanya'da geldiği başarı durumdan memnuiyet duyduğunu vurguladı. Murat Yavuz Başar Ocak tarihi itibari ile emekli olacak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Başar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title