Haberler

Nil Karaibrahimgil ile SQL Remiks Yarışması Başlıyor

Güncelleme:

Özgür kız Nil Karaibrahimgil ile 15 Aralık-12 Ocak tarihleri arasında Galatasaray ITM, Sgproder işbirliğiyle düzenlenecek SQL Remiks Yarışması Başlıyor

Oscar ve Nobel ödüllü sanat yazarı George Bernard Shaw'un da söylediği gibi; "Hayat, kendini keşfetmekten ibaret değildir, kendini yaratmaktır"

Audio ve medya eğitimlerinde sektörel farklar yaratan Galatasaray ITM, 2009 yılından bu yana kendini yaratma becerisine sahip "artist/prodüktörler" yetiştirmektedir, "Adele, joe Worricker, Amy Winehouse, Kate Nash, Paul Garred, Hugh Harris & Luke Pritchard" gibi isimlerinde tercih ettiği "Edexcel" eğitim merkezi olarak, kendini yaratma kabiliyetini geliştirmek ve yaymak üzere düzenlediği yarışmalara bir yenisini daha eklemektedir. düzenlemektedir.

15 Aralık-12 Ocak tarihleri arasında Galatasaray ITM, Sgproder işbirliğiyle düzenlenecek yarışma, katılımcılara; özgün yaklaşım ve kendini yaratma kabiliyetinin Türkiye'deki yansıması özgür kız Nil Karaibrahimgil'in HE-MAN parçasını remiksleyerek, yeni soundlar, efektler, yaratma, aranje ve prodüktörlük yeteneklerini sergileyerek sektöre giriş imkanı veriyor.

Yanı sıra ünlü prodüktörlerin seminer konuğu olarak remiks yapma teknikleri anlatımına yer veren organizasyon 10 Aralık 2012 Pazartesi itibarıyla bu eğitim videolarına paylas.com platformu üzerinden ulaşma imkanı veriyor.

Galatasaray ITM, SgProder, Steinberg, Compel, Muziktek ve Paylas.com sponsorluğunda talenthouse.com adresinden online olarak gerçekleşecek SQL Remiks Yarışması; ödülleri şöyle;

Nil Karaibrahimgil'in birincisi; Galatasaray ITM Müzik Teknoloji bölümü 5.000 TL değerinde eğitim bursu, Compel'den Reason essential ve Maudio Torg Remiks paketi

Halk oylaması birincisine Steinberg'den 5.000TL değerinde Prodüksiyon paketi, Cubase 7, Steinberg UR 824 ses kartı, CMC serisi kontrol arabirimleri, CMC CH, CMC FD, CMC QC, CMC TP ve her iki bölümün birincilerine de interaktif sosyal medya platformlarında tanıtım ödülü,

Yarışma hakkında Detaylı bilgi için www.muzikteknolojileri.com adresini ziyaret edebilir, paylaş.com adresinden remiks seminerlerini izleyebilirsiniz.

Katılımcıların paylaş.com adresinden ulaşabilecekleri SQL Remiks Yarışması Seminer prodüktörleri ise şöyle:

CAN HATİPOĞLU

MURAT UNCUOĞLU

ERSEN KUTLUK

Kaynak: Bültenler / Güncel

George Bernard Shaw Nil Karaibrahimgil Amy Winehouse Galatasaray Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title