Haberler

Ng Kütahya Seramik'e 'Tse Çift Yıldız' Belgesi

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.’ye Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ’TSE Çift Yıldız Belgesi’ takdim edildi.

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.'ye Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 'TSE Çift Yıldız Belgesi' takdim edildi.

Kütahya'da düzenlenen tören TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz ile Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ve NG Kütahya Seramik çalışanları katıldı.

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "Hak etmiş olduğumuz değerin bilincindeyiz. Kütahya'da güzel şeylerin yapıldığını göstermiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Ödev ve görevlerimiz her geçen gün artıyor. 4 binden fazla arkadaşımla bu işlere devam ediyoruz. Şehrimiz için katma değer üretiyoruz. Güç, kuvvet ve sağlık olduğu sürece katma değere devam edeceğiz" dedi.

TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz da, "Bu belge dünyada müşterilerini mutlu eden firmaya verilmektedir. Bu belgeyi almanızdan bizler çok memnun olduk. İnsanlar üretimi mutlu etmek için yapar. Üretenlerin mutlu olması hem iç hem de dış müşterinin mutlu olması bizleri sevindirmiştir" diye konuştu.

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.'nin 'TSE Çift Yıldız Belgesi' TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz tarafından Erkan Güral ve babası Nafi Güral'a takdim edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Porselen Erkan Güral Nafi Güral Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title