Haberler

Müzik saati kısıtlaması Türkiye genelinde kaldırıldı

Güncelleme:

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) Başkanı Burhan Şeşen, Turizm Bakanı ve yardımcısının Türkiye genelinde 1 Temmuz 2021'den beri uygulanan saat 01.00 sonrası müzik yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) Başkanı Burhan Şeşen, SÖZ Platformu'na yaptığı açıklamada Turizm Bakanı ve yardımcısının, müzik yasağın kaldırıldığı bilgisini verdiğini söyledi.

"MÜZİĞİN HİÇ SUSMAMASI DİLEĞİYLE"

MÜYORBİR'in resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuru şöyle; "Mutlulukla belirtmek isteriz ki müzik sektöründeki pandemi kısıtlamaları Türkiye genelinde kaldırıldı. Müzik sektörü için bu önemli kararda emeği geçen ilgili Bakanlıklara ve kişilere teşekkür ederiz. Müziğin hiç susmaması dileğiyle…"

Müzik saati kısıtlaması Türkiye genelinde kaldırıldı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Burhan Şeşen Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Hasan Bulut:

O saat te hayvanlar bile insanları rahatsız etmiyor. İnsanları da düşünmek lazım. İşi gücü hastası olan vardır. Birileri eğlenecek diye birilerine zulmetmek niye

32
13
yanıtYanıtla
EjdeR karahanli:

saçma bir yasak zaten insanlarin bir müzigine karışmadıkları kalmıştı.

20
15
yanıtYanıtla
mesut:

Bizim binadakiler hiç heveslenmesin. 23:30 dan sonra çıt ses duymak istemiyorum..

25
6
yanıtYanıtla
Ser Dar:

turizm sezonu tabi, malum misafirlerimize karşı esnek olmak lazım.

12
3
yanıtYanıtla
acili biber:

Gözümüz aydin arkadaslar tek derdimiz 01:00 sonra müzikti cok büyük bir basari kurtulduk dimi arkadaslar hicbir derdimiz kalmadi daha ne isteyebiliriski coktandir böyle güzel haber yoktu nihayet muradimiza erdik artik hayat bize güzel

9
4
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Tüm Türkiye'de sabahlara kadar heryerde eğlence mekanları açık olursa bunun arkasındanda yine gecenin ilerleyen saatlerinde birdenbire aniden depremler şiddetli şekilde olursa hiçkimse şaşırmasın derim ...!!!

1
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Kaldırılmamalıydı, boş beleş o kadar yer var ki insanları rahatsız etmek için elinden geleni yapıyorlar zaten.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title