Haberler

Beyaz Saray: Rehinelerin Serbest Kalışını Sevinçle Karşılıyoruz

Güncelleme:

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Hayden, "Rehinelerin serbest kalışını ve aileleriyle yakında buluşacak olmalarını sevinçle karşılıyoruz." dedi.

IŞİD'in elinde 101 gün rehin tutulan 49 Türk'ün serbest kalmasıyla ilgili Amerika'dan ilk açıklama geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Caitlin Hayden, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü tarafından rehin tutulan Türkiye'nin Musul Konsolosluğu personelinin serbest bırakılmasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.

"SEVİNÇLE KARŞILIYORUZ"

Hayden, yaptığı yazılı açıklamada, "Onların serbest kalışını ve aileleriyle yakında buluşacak olmalarını sevinçle karşılıyoruz" ifadesini kullandı.

Hayden, gelişmelerle ilgili Türk hükümetini referans gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Caitlin Hayden Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (24)

demokrat:

Çünkü Türkiyenin IŞİD mücadelesine katılmama bahanesi ortadan kalkmışdır. Bakalım bu sefer dünya hokkabaz lideri gölgesine ne söyletecek.

21
38
yanıtYanıtla
SALAKALR:

ADAMIN HALINE BAK LAN BUMU SENIN ESIR KALMAN ? BEN 7 GÜN NEZARETTE KALDIM BITKIN DÜSMÜSTÜM BIRDE SIZE BAKALIM !

45
7
yanıtYanıtla
keyaksar:

türkler iş itin baş destekleyendir. kendileri kürtlerle savaşmayı göze alamadığı için iş iti destekliyor. bu iş burda kalmaz

2
28
yanıtYanıtla
kılçık:

kor maşa ile tutulur. tutmasını bilene.

yanıt0
yanıt0
KOYUCU:

KEYAKSAR Ulusla, milletle savaşılır. Aşiret ya da pkk gibi bir it sürüsü ile savaşılmaz.

yanıt0
yanıt0
OBJEKTİF:

Ne diyorsun sen KEYAKSAR 100 Türk Vatandaşından 95 i işid e karşıdır bunlardan 5 tanesi ya islam için savaştıklarını düşünmesi ya da pkk nın şehit ettiği askerlerin karşılığı olarak bu durumu fırsat olarak görmesidir.

yanıt0
yanıt0
Osmanlı:

Kıskananlar yine çatır çatır çatlıyor, hasetliklerinden kuduruyor, hazmedemiyorlar. Neden öldürülmediler ki diye müthiş bir üzüntü içerisindeler demektense aşağıdaki bazı yorumlarda olduğu gibi kıvır kıvır kıvırıyorlar. Bizlerse MİT ve devletimizle her zaman gurur duymaya devam ediyoruz. işte bizim farkımız bu.

18
9
yanıtYanıtla
serd:

salak

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.:

Aynen dediğin gibi Osmanlı. . açıkça ne kadar uyuz olduklarını açıklayamayınca bir sürü ıvır. . zıvır, al bir taneside aşağıda salak diyen bir gezizekalı.

yanıt0
yanıt0
ALMANYA:

AYNEN OSMANLI

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title