Haberler

Mustafa Sarıgül, 8 kişilik dürüm ayran fiyatını görünce isyan etti: Biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?

Güncelleme:

Gençlerle birlikte dürüm yiyen TDP lideri Sarıgül, 8 kişilik dürüm ayran fiyatının 890 TL olduğunu görünce isyan ederek, "Bu nasıl bir şey, biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

890 TL OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

Sarıgül, son paylaşımında gençlerle oturarak onlarla birlikte dürüm yedi. Ancak 8 kişilik dürüm-ayran fiyatının 890 TL olduğunu öğrenen Sarıgül, büyük şaşkınlık yaşadı.

"BİZ NEREYE GİDİYORUZ ARKADAŞLAR?"

Görüntülerde bu sitemini gençlerle de paylaşan Sarıgül, "8 kişiyiz, dürüm-ayran yiyoruz. Ve çocuklar kaç para biliyor musunuz? 890 lira arkadaşlar. Bu nasıl bir şey, biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Mustafa Sarıgül Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

MHSN SRC :

Ya hacıabi sen dürümü nerede yedin ki.Dürüm 25 TL ve en fazla 50 TL arası.Ayranda olsa olsa en fazla 10 TL.Ha şunuda belirtiyim 25 TL nin üzerindeki her fiyat bana görede pahalı.

16
8
yanıtYanıtla
engin tuta:

karsta 7 tl ye de var 13 e23 de var nerden aldığına bağlı

13
5
yanıtYanıtla
Nuri Seferber:

Şaşırır tabi nasılsa mecliste herşey neredeyse bedava yüksek maaş alıyorlar üstüne birde neredeyse bedavaya yemek yiyorlar sokağa çıkınca da şaşırıyorlar bende olsam şaşırım tabi

17
0
yanıtYanıtla
TT:

Fena dürmüşler :)

16
0
yanıtYanıtla
Momoli:

Mustafa bey o nasıl dürümmüş öyle. Bizim malatya da en meşhur dönerci yaprak döner 27 tl hadi ayranla beraber maximum 35 tl.sizde paylaşın nerede hangi mekanda yediğinizi..

9
6
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

O da bişeymi 2 kişi dün mantarlı bonfile ve salatayı 1040 tlye yedik :)

4
7
yanıtYanıtla
Davut Burbut:

O kadarda değil be başkan 25 erden 8 dürüm 200 tl 5 tl de, hadii olsun 10 tl den 8 ayran 80 tl hepsi 280 tl eder,Haa bide şunu erak ediyorum siz geliince tavuk eti 5 tl mi olacak ayran 50 krş mu olcak

7
3
yanıtYanıtla
umudum var:

yani o kadar değilde bulmuşken başkana kitlemişler.

8
0
yanıtYanıtla
Joker Fox:

7 TL ye ne etiymiş bu yoksa 15 gramlık dürümmü etin kilosu 150 sen 7 TL'ye ne yiyorsun acaba

6
1
yanıtYanıtla
Efkan Alt0666:

890 /8= 111.25 TL kişi başı. Atma başkan. ACABA BUNA İNAN SAYI KAÇ KİŞİ PROBLEMDE BUNU BULALAM.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title