Haberler

Miras kavgasında pompalı tüfekle öz abisini öldürdü

Güncelleme:

İzmir'in Buca ilçesinde dün gece abi kardeş arasında miras yüzünden tartışma başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönerken Y.K, 3 çocuk babası olan abisini pompalı tüfekle öldürdü. Şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Buca ilçesinde miras kavgası yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan kardeşlerin kavgası cinayetle bitti. Ağabeyinin evine gelen bir kişi pompalı tüfekle öz ağabeyini öldürdü.

POMALI İLE SALDIRDI

Saat 21.00 sıralarında, Yenigün Mahallesi 222/41 Sokak'ta Y.K. (41), aralarında miras kavgası yüzünden anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen ağabeyi Atilla Kumanova'nın evine geldi. Aralarında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce, Y.K. yanında getirdiği pompalı tüfekle ağabeyi Atilla Kumanova'ya ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Kumanova kanlar içerisinde kalırken, sesleri duyan çeviri sakinleri durumu ekiplere ihbar etti.

Miras kavgasında öz ağabeyini öldürdü

YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede 3 çocuk babası Atilla Kumanova'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağabeyini pompalı tüfekle vuran Y.K., suç aleti ile birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Atilla Kumanova'nın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Miras kavgasında öz ağabeyini öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çocuk İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Metin Yalcin:

Mal mülk için kardeşler birbirlerine düşüyorlarsa, ikisi de hak ettiğini bulmuş derim, o mirası şimdi başkaları afiyet ile yiyecek ..

7
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

anlaşılamıyorsa mirasa konu olan şey satılır paylaşılır ama bu dediğim bizim ülkede geçerli değil işte böyle bu millet ana babadan kalan mirası paylaşmak için birbirini boğazlar ama milletin malını çalan çırpan israf eden eşe dosta yandaşa peşkeş cekene alkış tutarlar

2
0
yanıtYanıtla
NAKRE:

Değer mi be dünya malı için kardeş bu mal mülk için öldürülmü ikiside zarar gördü şimdi geride kalan aileleri ne olacak eşler çocuklar islama göre eşit şekilde paylaşın işte

1
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu miras davasi bizim ülkemizde hep sorun dünya mali paylasilamiyor nedeni paragöz olmamizmi bilemiyorum gecmiste bizdede ayni sorun cikti iyi tarla kötü tarla iyi arsa ev kötü arsa ev mevzusuna döndügü an huzurumu bozmama adina miras hakkimdan feragat ettim üc kardesimden ikisi öldü cocuklari bile kavgali.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title