Haberler

Derede Cesedi Bulunan Minik İbrahim Açlıktan ve Donarak Ölmüş

Güncelleme:

İzmir'in Aliağa ilçesinde, altı gün önce evinin önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki zihinsel engelli İbrahim Akçay ölü bulunurken, çocuğun açlıktan ve donarak öldüğü tahmin ediliyor.

Aliağa ilçesinin Karakuzu Mahallesi'nde altı gün önce kaybolan zihinsel engelli İbrahim Akçay'dan günler sonra acı haber geldi. 6 gün bölgeyi didik didik arayan ekipler, çocuğun cesedini mahallenin yakınlarındaki derede buldu. Aile, çocuğun bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

AÇLIKTAN VE DONARAK ÖLMÜŞ

Öte yandan, çocuğun cesedinde yapılan ilk incelemede yürek burkan izlere rastlandı. İncelemelerde İbrahim'in açlıktan ve donarak öldüğü belirtildi.

OTOPSİ SONRASI NETLEŞECEK

İbrahim'in cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İbrahim'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonunda netlik kazanacağı bildirildi.

EVİNİN ÖNÜNDE KAYBOLDU

Aliağa ilçesinin Karakuzu Mahallesi'nde dedesiyle beraber yaşayan 6 yaşındaki zihinsel engelli İbrahim Akçay, altı gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu. İbrahim Akçay'ı bulmak için AFAD, jandarma, polisler ile vatandaşlar arama çalışmalarında seferber olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Akçay Aliağa İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (14)

sema dumluMobil-ANDROID:

yavrum ya iste sorumsuz ailenin çocukları neden hep ölümle yüz yüze geliyor anne ve babanın sorumsuzlulugu neden masum çocuklar çekiyor allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

22
0
yanıtYanıtla
AteisT:

Trafik sigortasını ödeyip şükrettim. Sonra gidip dünyanın en pahalı benzinini aldım. Hep sübhaneke okudum.

10
11
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

ateistler birçok inanan insanlardan daha fazla kuranı okuduklarını biliyormusunuz adamlar satır satır ayetleri ve hadisleri söylüyor tartıştım bir ateistle inandığından değil eleştiriyor çelişkilerden söz ediyor vs

yanıt1
yanıt0
blueice:

Dinlerin yalan olduğunu düşünüyorum ama umarım ikinci bir hayat vardır. Hak ettiği hayatı yaşayamayan ya da hak ettiğinden çok daha iyi hayat yaşayanlar var. İkinci hayatta ödeşmeliler.

12
6
yanıtYanıtla
seba:

İste o yuzden Allah ahireti yaratmistir. gercek bu.

yanıt12
yanıt2
toprak:

bu hayat rüyadır ölünce uyanacağız ve gerçekleri göreceğiz bu hayat rüya ama kontrollü bir rüya allah herşeyde bizi özgür bırakmış kim bana kulluk ediyor kim isyan ediyor hepsinin karşılığı var.

16
1
yanıtYanıtla
seba:

Allah Rahmet eylesin . mekani cennet olsun amin.

13
0
yanıtYanıtla
Ahmet Çakmakçı:

Çocuk ziyanlığı. Çok çocuk yapın deniyor ancak bakamayıp böyle sabinin ölmesine neden olmak günah değil mi? Bakabileceksen çocuk sahibi olacaksın, herkes ana baba olmamalı, o sorumluluğu alabilecek evlat sevgisi hissedebilecek kişiler çocuk sahibi olmalı. Aile bakanlığı bu işe el atmalı bence. Bu ana baba ve aile bu çocuğu telef eder ardından bakabilecekmiş gibi yeniden çocuk doğurur, yazık bu çocuklara. Bazen kedi Köpekler bile insanlardan daha güzel yavrularına sahip çıkıp koruyor, ne yazık ki

9
1
yanıtYanıtla
Karauzman:

Kimileri Çatlarcasına yemek yer. . . Hatta Köpeğine verir ama aç insanlar asla aklına gelmez. . . . ALLAH yardım etsin

6
1
yanıtYanıtla
Yelda:

O dede ve aile çocuğun ölümünden sorumlu tutulmalı ve cezalandırılmalı. Çocuk hem özürlü hem de 6 Yaşında niye dışarıda tek başına bırakıyorsunuz? Yaşlıysanız bakamayacak durumdaysanız bakımını üstlenmeseydiniz.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title