Haberler

Milletvekili ve Eski Savunma Bakanı ,Uyardı

Güncelleme:

TEAS İstanbul Temsilcisi Rena Rzaeva'nın evsahipliğindeki davete, Nermin Bezmen, Tolga Savacı gibi çok sayıda davetli katıldı.


Gece de İlham Gencer, verdiği konserler izleyenleri büyüledi.

Avrupa Azerbaycan Topluluğu (TEAS) yayınevi tarafından Türkçeye çevrilen İngiliz Milletvekili eski Savunma Bakanı Dr. Liam Fox'un kitabı "Yükselen Dalgalar: Yeni Bir Çağın Güçlükleriyle Yüzleşmek" kitabı okurlarla buluştu.

Kitabın tanıtımı için 03 Şubat Salı gecesi Pera Palace Jumeriah Oteli'nden özel bir gece düzenlendi. İş ve cemiyet dünyasından seçkin isimlerin katıldığı davette, ödüllü piyanist İlham Gencer konseriyle unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ev sahibi TEAS İstanbul Temsilcisi Rena Rzaeva, "böylesine önemli bir kitabı Türk okuyucularla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını" belirtti. Gecede kitabın yazarı Dr.Liam Fox, kitabını imzaladı.

Dr. Liam Fox. kitabında dünyadaki birçok kurumun 21. yüzyılın getirdiği ekonomik ve güvenlik tehditleriyle başa çıkacak donanıma sahip olmadığını anlatıyor ve uyarıyor. Kendi deneyimlerine dayanarak uluslararası güvenlikle ilgili korkuları tasvir eden Fox, İngiltere eski Başbakanı Tony Blair, ABD eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, İngiltere Savunmadan Sorumlu eski Devlet Bakanı Malcolm Rifkind ve ABD Savunmadan Sorumlu eski Devlet Bakanı Donald Rumsfeld gibi yakın dünya tarihe adını yazdırmış önemli karar alıcılar ile yaptığı sohbetleriyle tasvirinin ana hatlarını belirliyor.

İngiltere'nin saygın siyasetçisi Dr. Liam Fox, Muhafazakar Parti ve İngiliz hükümeti bünyesinde Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakan Yardımcılığı, Muhafazakar Parti genel başkanlığı ve Sağlık Bakan Yardımcılığı gibi birçok görevde bulunmuştur.
.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nermin Bezmen İstanbul Liam Fox Rena Politika Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title