Haberler

Metrobüste infial yaratan görüntü! Dakikalarca taciz edip durağa gelince kaçtı

Güncelleme:

İstanbul'da bir metrobüste yaşanan taciz görüntüleri infial yarattı. Ayakta duran bir kadın yolcunun arkasına geçen sapık, parmaklarıyla dakikalarca taciz etti. Mide bulandıran olay cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, şahsın metrobüsün durmasını fırsat bilerek kaçtığı öğrenildi.

Megakent İstanbul'da toplu ulaşımda yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Ayakta yolculuk eden bir kadını dakikalarca taciz eden sapık, metrobüsün durağa gelmesini fırsat bilerek kayıplara karıştı.

METROBÜSTE MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜ

İstanbul'da bir metrobüste kaydedilen görüntüler deyim yerindeyse infial yarattı. Güpegündüz çekilen görüntülerde ayakta duran bir kadın yolcunun arkasına geçen sapık, parmaklarıyla uzun süre tacizde bulundu.

Metrobüste infial yaratan görüntü! Dakikalarca taciz edip durağa gelince kaçtı

ARA SIRA TELEFONUNU ÇIKARIP KONTROL ETTİ

Ara ara telefonunu kontrol ettiği de görülen şahıs fark edilmediğini düşünerek mide bulandıran eylemini gerçekleştirmeye devam etti.

DURAKTA KAYIPLARA KARIŞTI

Taciz anları metrobüsteki bir başka yolcu tarafından cep telefonuyla saniye saniye kameraya alındı. Tacizci ilerleyen dakikalarda ise metrobüsün durmasını fırsat bilerek kaçtı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (40)

ayten sağdıç:

demekki neymiş kıyafet tacize sebep vermiyormuş. acık veya kapalı her kadının basına gelebilir. tacizde her ne olursa olsun tacizci suçludur . Allah böyle sapıklardan bizi uzak tutsun

666
74
yanıtYanıtla
Gerard Dirivia:

Geçen gün rusyada fast food restoranının önünde duran bir bayana yaşlı amca yürüyodu. Bu sitede sürekli yorum yapan bir arkadaşta kızın açıklığından bahsediyordu. Bende dedim ki açık kapalı meselesi değil RUH meselesi. Cevap vermemişti inşallah buna cevap verir

yanıt256
yanıt31
Bozkurt:

Laik ve çağdaş zamanda yaşıyoruz ahir zaman deyip Allah’a iftira atmayın

45
300
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

laikliğe laf atan cahil, cumhuriyetde 12 yaşlarında çocukları evlendirmeyi mi onaylamış, sen nesin belli değil.!!!

yanıt169
yanıt83
GÖKHAN UZUNALİ :

Hazır kaydını alıp delili cebine koymuşsun. Neden gereğini yapmadın be kardeşim benim

235
6
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Ne tacizi. Haber adamı taciz ediyor.

95
122
yanıtYanıtla
Anonim:

Sus Resul

yanıt52
yanıt17
Eclipse Moon34:

Susma resul orada taciz yok

yanıt16
yanıt26
Güvenilir Adam:

Bu tacizler suğınmacılar ile ayyuka çıktı.

113
44
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Sığınmacılar 1 yapıyorsa biz 100 yapıyoruz. Sen 100'ü değil 1'i görüyorsun çünki körsün.

yanıt38
yanıt48
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title