Haberler

Kız Arkadaşı Meslektaşına Kurşun Yağdıran Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: Önce O Silah Çekti

Güncelleme:

Birlikte yaşadığı ve meslektaşı olan kız arkadaşını 9 el ateş ederek öldüren polis memuru, emniyetteki ifadesinde, önce kız arkadaşının silah çektiğini, kendisinin de karşılık vermek amacıyla ateş açtığını iddia etti.

Diyarbakır'da, birlikte yaşadığı ve meslektaşı olan 26 yaşındaki Merve Ünal'ı tabancayla 9 el ateş ederek öldüren polis memuru Muharrem Y.'nin sorgusu sürdürülüyor. 26 yaşındaki Muharrem Y., emniyetteki sorgusunda, Ünal'ın başka şubeye tayin olması nedeniyle tartıştıklarını, önce kız arkadaşının silah çektiğini, kendisinin de karşılık vermek amacıyla ateş açtığını öne sürdü.

Olay, dün öğleden sonra, Diyarbakır'da meydana geldi. Silah sesini duyanların ihbarıyla adrese gelen polisler, 1. kattaki dairede, meslektaşları Merve Ünal'ı kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Ünal, ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ünal, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Vücudunda 9 kurşun izi bulunduğu tespit edilen polis memuru Merve Ünal'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesinin yaşadığı Mersin'e gönderildi.

SIK SIK TARTIŞIYORLARMIŞ

Olayın ardından teslim olan Muharrem Y.'nin sorgusu Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları sürdürülüyor. Muharrem Y., ifadesinde, birlikte yaşadığı kız arkadaşı Merve Ünal ile sık sık tartıştıklarını söyledi.

ÖNCE KIZ ARKADAŞININ TABANCAYI ÇEKTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Muharrem Y., Ünal'ın geçen hafta Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nden Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne tayin olması nedeniyle tartıştıklarını, bu sırada kız arkadaşının tabancasını çektiğini, kendisinin de karşılık vermek amacıyla ateş açtığını öne sürdü. Polis memuru Muharrem Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merve Ünal Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

aydın:

nerde eski polis abilerimiz polis olmak için önce terbiye görürlerdi disiplin vardı şimdi başını sallayan polis oluyor kusura bakmayın hakkıyla olanlara lafımız yok ayrıca devletimin bütün güvenlik güçlerine saygım sonsuzdur görevleri layıkıyla yaptıkları sürece ama bu işi sadece hayatlarını garantilemek devlet memuru olmak için yapacaklarsa ben öyle polis istemiyorum benim polisim topluma örnek olandır TÜRK POLİSİ OLMANIN GURURU BUDUR

22
0
yanıtYanıtla
müdür:

herkesi polis yaparsanız olacağı bu

12
4
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ:

Ülkenin son 17 senede geldiği durum

7
7
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Fener şike yapmıştır. Ekrem imamoğlu

yanıt3
yanıt1
SÜMBÜLLÜ:

Önüne geleni polis yaparsan daha neler olur neler. Yeniden kolejler açılsın böyle meslek mi edinilir? Müteahhit kafası ile ülke yönetiliyor.

9
5
yanıtYanıtla
İSMET:

DOKUZ EL KURŞUN SIKACAK KADAR NE KİNİN VARDI KARDEŞİM KESİN BAŞKA BİR İŞ VAR BUNUN İÇİNDE YOLDA GEZEN HERKES POLİS OLDU DİSİPLİN ZATEN SIFIR POLİSLERDE .

11
2
yanıtYanıtla
bir acayip adam:

nerde ipsiz sapsız birşey olamamış adam var torpille polis jandarma yaptınız, gerçekten vatanını seven bu işi yapacak insanları da almadınız, sonuç bu. . .

11
1
yanıtYanıtla
TUGAY:

TOPLUM NEYSE POLİSİ DE ÖĞRETMENİ DE DOKTORU DA MÜHENDİSİ DE ODUR. . BİZİM SOSYAL GERÇEĞİMİZ BU ŞİDDETE MEYİLLİ, CAHİL, CAN ALMAKTAN ÇEKİNMEYEN AKIL SAĞLIĞI YARI BOZUK İNSANLARIZ. . POLİS DE GÖKTEN ZEMBİLNEN İNECEK DEĞİL YA BU TOPLUMA BÖYLE POLİS. .

9
2
yanıtYanıtla
dürüst:

Birlikte yaşamakta ne erkekle kadın aynı evde düşünmek bile küfrün daniskası bu memlekette din imandan bahsetmek yanlış zaten dini imanı yok etmişler hocalar boşuna kanal kanal gezip bağırırlar

8
3
yanıtYanıtla
Aslkrl8031:

Bu ne rezillik! kız arkadaş ile aynı evde yaşamak ne demek, hemde kamu görevlisi olunduğu halde, polis olan ahlaklı olmak ve yaşamak zorundadır, çünkü topluma örnek teşkil eder, neresinde bakarsan bak rezalet bir durum, ölen kızada yazık oldu, ama katil olan memur kadar olmasalarda kızın kendiside, kızın aileside ve bu memurlardan sorumlu olan emineyet amiride bu olayın suçlularıdırlar.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title