Haberler

Mersin İdmanyurdu - Antalyaspor Soyunma Odaları

Mersin İdmarnyurdu Teknik Direktörü Serkan Damla, "Maçın gidişatına baktığınızda, ilk yarıda iyi oynayan, topa sahip olan, pozisyon bulan takım bizdik.

Mersin İdmarnyurdu Teknik Direktörü Serkan Damla, "Maçın gidişatına baktığınızda, ilk yarıda iyi oynayan, topa sahip olan, pozisyon bulan takım bizdik. Bu sezon, ikinci yarıda özellikle pozisyon vermeden gol yeme hastalığımız devam ediyor maalesef. Pozisyon hatası, doğru pozisyon alamama maalesef kalemizde golü görmemize sebep oldu. Penaltılar var. Küme düştük, herkesin bakış açısı değişti ama sonuçta bu takımın kazandığı takdirde kasasına koyacağı para var. Hakemlerin buna biraz daha dikkat etmesi gerek. Kazanılan 1 puan yada 3 puan, kulübün kasasına para girecek. Bu her kulübü rahatlatacaktır. Bakıyorsunuz yüzde yüz penaltı kalecinin yaptığı hareket. Düşene bir tekmede onlar mı vuruyor? İnsanlar üzülüyor böyle olunca. Bu çocukların sahada bir emeği var. Onun hakkını vermek lazım diye düşünüyorum. Maçın ikinci yarısında iyi oynayan bizdik. Antalyaspor'un net bir pozisyonu yok. Maçın 60'ıncı dakikasından sonra öne çıkıyordu Antalyaspor. Defansın arkasına ve arasında atılacak toplar bizim için daha tehlikeli olacaktı. Nitekim bu pozisyonun ardından kırmızı kart oldu ama ondan sonraki süreçte, forma verdiğimiz genç kardeşlerimizin tecrübe eksekliği ve heyecanları maçın skorunu 1-0, dengeye getirebildik. Mersin İdmanyurdu'nun son yıllarda altyapıdan yukarı çıkan oyuncu sayısında bir sıkıntı vardı. Geçen haftadan bu yana forma verdiğimiz genç arkadaşlar ellerinden geleni yapıyor. Mahmut sanki sezon başından beri oynuyormuş gibi aslan gibi mücadele etti. Gökhan'a bakıyorsunuz maşallahı var. Bu oyuncuların sayısını arttırabilirsek Mersin İdmanyurdu'nun uzun yıllar geleceğini teminat altına almış oluruz diye düşünüyorum. Bizim önce kurumsallaşmaya, altyapıdan çıkarabileceğimiz oyunculara ihtiyacımız var" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise, "3 puan parolasıyla çıktığımız bir maçtı. Hedefimizi yerine getirdik. Belki çok iyi oynamadık ama sonuç itibariyle hedefimizi yerine getirmiş olduk. Taraftarlarımıza söz vermiştik, uzun süredir deplasmanda kazanamıyorduk, bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kolay bir maç olmadı bizim için, zorlandık. Kalecimizin erken sakatlanması oyun planlarımızda biraz değişiklik yapmamıza sebep oldu, kalecimizi değiştirdik. Onun dışında ilk yarıda golü bulduk, ikinci yarıda da golü koruduk diyebilirim. Topa sahip olma oranlarının da yüksek olduğunu düşünüyorum ikinci yarı yarı değerlerimizin. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Sadece sonuçtan mutluyum. Daha iyi oynayabilirdik ama önümüzdeki Trabzonspor maçına bakacağız, o maçta daha iyi oynamayı hedefliyoruz. Kalecinin durumu iyi, kontrol amaçlı hastaneye gitti" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Serkan Damla Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title