Haberler

Mersin'de Üniversiteli Genç Kız Yakılarak Öldürüldü!

Güncelleme:

Tarsus ilçesinden Mersin'e gitmek üzere minibüse binen ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Özgecan Aslan, yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olan 20 yaşındaki Özgecan Aslan, yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

TARSUS'TAN MİNİBÜSE BİNDİ, BİR DAHA HABER ALINAMADI

Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Özgecan Aslan, 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra Tarsus'ta bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla gezdi.

Arkadaşının yanından ayrıldıktan sonra ikamet ettiği Mersin'e gitmek üzere yola çıkan Aslan, iddiaya göre şehirlerarası sefer yapan minibüse bindi. O saatten sonra Özgecan Aslan'dan haber alınamayınca, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı.

MİNİBÜS İÇERİSİNDEKİ KAN İZLERİ ELE VERDİ

Bunun üzerine polis ve jandarma çalışma başlattı. Dün Özbek Mahallesi yakınlarında trafik kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları minibüs içinde kan izleri gördü. Jandarma, polis ile birlikte yaptığı çalışmada araçta bulunan N.A. (50), oğlu A.S.A. (26) ve F.G.'yi (20) gözaltına aldı.

GENÇ KIZI YAKIP DEREYE ATTIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Gözaltına alınan 2 kişi, genç kızı benzin döküp yakmaya çalıştıklarını, Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin deresine attıklarını itiraf etti. Olaya karıştığı iddia edilen bir kişi de aranıyor.

Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (416)

.........:

GENÇ KIZA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM, AİLESİNE SABIR DİLİYORUM, HERKES SAĞA SOLA SATAŞACAĞINA KENDİNE BAKSIN, YORUM YAPAN HİÇ KİMSE BÜYÜK KONUŞMASIN, YAZ GELDİĞİ ZAMAN DİYORUZ EVE EV GEZİP ÇOCUKLARINIZI KURSUMUZA BEKLİYORUZ GELSİNLER KURAN ÖĞRENSİNLER DİNİNİ DİYANETİNİ ÖĞRENSİNLER, VERDİĞİNİZ CEVAP BİLMEM NEREDE TATİLE ÇIKACAĞIM BİLMEM NE PLANIM VAR , VAY EFENDİM BENİM ÇOCUĞUM YOBAZ MI OLSUN GİBİ LAFLAR, BAYRAM GELİR ANA BABA ZİYARETİ YOK YURTDIŞI TATİLİ, HUZUREVİNE GİDİYORUZ ANA BABA LANET OKUYOR ÇOCUĞUNA , GELMEZ DİYOR ZİYARETİME OLMAZ OLSUN DİYOR, ŞİMDİ BAKIYORUM KİMSE KENDİNE BAKMIYOR SUÇLU ARIYOR SUÇLU HERKESİN KENDİ KİMSEYE SUÇ ATMAYIN , DİNİNİZİ ÖĞRENİP YAŞAMAZSANIZ KİMSEYİ SUÇLAMAYA HAKKINIZ YOK, CAMİLERE GÜNDÜZ İŞİNİZ VAR GELEMİYORSUNUZ, YATSI DAMI İŞİNİZ VAR YOKK DİZİ KEYFİNİZ VAR MAÇ KEYFİNİZ VAR, UZUN LAFIN KISASI NE EKERSEN ONU BİÇECEKSİN ARKADAŞLAR ARPA EKİP ÜZÜM ALAMAZSIN, GIYBET ETMEDEN ÖNCE HERKES DÖNSÜN EVİNE BAKSIN

41
16
yanıtYanıtla
tttt:

arablar kadınlar yalnız araba sürmesin deyince köpek gibi havlıyosunuz, burda envai çeşit sapıklıklar olunca susuyosunuz kendinizi araplardan üstün görüyosunuz şu memleketten bir ayda çıkan kadın cinayeti tecavüzü Suud da bir asırda çıkmamışdır. . .

31
17
yanıtYanıtla
Büyük TürkiyemobilWeb@haberler.com:

İDAM CEZASININ ÇIKMASINI İSTİYORUZ.

38
7
yanıtYanıtla
DemirMobil-IOS:

Müslümandan kaçacan aga, her pislik var , cinayet, fuhuş, hırsızlık, 7 yaşında bebeği bile eş alma, şirk, üçkağıt, yobazlık, cahillik, yalakalık daha sayayımmı

26
18
yanıtYanıtla
hadid:

senin müslüman sandığın toplum yahudiden hristiyandan hatta senden bile daha beter kafir. . . batıdada bunların olduğunu biliyosun ama köpeklik sizin ruhunuza sinmiş. . . alçak herifler

yanıt2
yanıt5
yuh bem@m.m:

La oglum musluman kisi yapmaz o dediklerini..musluman kiliginda ki dangalaklar yapar..ne dine ne de muslumana satasma allah belani benim elimden verirse gorursun

yanıt2
yanıt6
5:

bu olayları bir dine yada dinsizliğe mal etmek saçmalık bunu yapan insan değil ki bir dini inanışı olsun.

yanıt1
yanıt0
2961m@m.m:

Arkasim senin ne yazdigindan haberin yok sence bunlari yapan müslümanmi bence bunlari yapan senin gibi basit düşünen insanlar

yanıt0
yanıt3
Doğrusu:

Senin bu saydıkların müslümanda değil, islamdan habersiz, cahil, nefsinin ve şeytanın esiri olmuş acınası yaratıklarda olur. Hakikatlerden haberin olmadan ahkam kestiğine göre sen de bu sınıftansın ne yazık ki!!!

yanıt0
yanıt1
verdana:

KESİN ATEİSTTİR YAPANLAR.

16
26
yanıtYanıtla
Tüm 416 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title