Haberler

Meram'da, Tutkunlarına Cazip Şartlarla Spor İmkanı!

Güncelleme:

Meram Belediyesi tesislerinde spor yapmak isteyenler için kış dönemi kayıtları başladı. En modern aletlerle donatılmış tesisler cazip şartlarla kış boyunca spor tutkunlarını bekliyor.

Toplum sağlığı ve bireyin mutluluğunda büyük payı olan spora, ülke olarak daha fazla vakit ayırmamız gerektiğinin altını çizen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tüm Meramlılar ve Konyalıları, tesislerin sunduğu imkanlardan yararlanmaya davet etti.

Meram Belediyesi tesisleri, spor tutkunları için kış dönemi kayıtlarını başlattı.Belediye, yaptırdığı modern tesislerde, kadın erkek, yaşlı genç her kesime ve 7'den 70'e herkese spor yaptırmak ve sporu sevdirmek için üyelik imkanı sunuyor. Vatandaşlar, kış boyunca, Meram Belediyesine ait tüm tesislerden en cazip şartlarda yararlanabilecek.Rabia Spor Merkezi, Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi, Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi ve Havzan Sosyal Tesisinde spor yapmak isteyenlerin bu merkezlere müracaat etmeleri yeterli olacak.

'SAĞLIKLI VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK BİR NESİL İÇİN ÖNCE SPOR'

Özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın ve sağlıklı bir neslin oluşmasında en önemli faktörün spor olduğuna dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, öncelikle gençlerin boş zamanlarını sporla geçirmelerini sağlamak amacıyla spor tesislerine ve diğer tesislerin bünyesindeki spor bölümlerine ciddi anlamda değer verdiklerini kaydetti. Sadece gençlerin değil tüm kesimlerinin spor ile içli dışlı olmasının toplum sağlığı ve mutluluğu ile doğrudan bağlantılı olduğunun altını çizen Başkan Toru, "Değişen Türkiye vizyonunda yerel yönetimler, belediyecilik hizmetlerinin yanısıra sosyal yatırımlarla da vatandaşlarının yanında olmaya gayret gösteriyor. Meram'da bu noktada da hizmetlerimizi geniş bir yelpazede tutarak spor, kültür ve sosyal hizmetlere kadar ihtiyaç duyulacak her alanda projelerimizi hayata geçirdik ve Meram'a ciddi yatırımlar kazandırdık. Bu anlayışımızın bir gereği olarak bugüne kadar spora da geniş bir yer ayırdık. Göreve geldiğimiz günden bugüne spor kulübümüze destek olurken mahallelerimizde de spor yatırımlarını artırmak üzere çalışmalara hız verdik. Bunların en güzel örnekleri de spor tesisleri ve diğer kültür/sosyal tesislerdeki spor alanları. En modern spor teçhizatıyla donattığımız tesislerimiz kış dönemi boyunca da vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Tüm vatandaşlarımızı imkanları dahilinde spor yapmaya ve bu tesislerimizin imkanlarından yararlanmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Fatma Toru Meram Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title