Haberler

MEHMET GAZIOĞLU DOĞUM GÜNÜNDE SOLO SERGIYLE ANILDI

Güncelleme:

? Bir yıl önce hayatını kaybeden Gazi Metal'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu, doğum gününde Beyoğlu'ndaki Gama Galeri'de açılan 'Reminiscence' isimli solo sergide anıldı.

? Bir yıl önce hayatını kaybeden Gazi Metal'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu, doğum gününde Beyoğlu'ndaki Gama Galeri'de açılan 'Reminiscence' isimli solo sergide anıldı. Sergide antik ve modern sanat, modern mimari, popüler kültür ve fotoğraf sanatıyla ilgilenen Gazioğlu'nun 36 parça eseri sergileniyor. Eserlerin birçoğu ilk kez sergilendi.

Art3F Monaco, Paris Carrousel du Louvre, Paris Unesco, SCOPE Miami Beach gibi dünyanın birçok prestijli sanat festivallerinde yer alan Mehmet Gazioğlu'nun eserlerinin bugün gazetecilere özel gösterimi yapıldı.Özel gösterime Gazioğlu'nun eşi Müge Gazioğlu ve çocukları da katıldı.Ayrıca Gazioğlu, 2022 Nisan ayında NewYork Art Fair'de sanatseverlerle buluşacak.

Ailesi sergiyi doğum gününde onunla olmak, onu hissetmek için açtığını belirtti. Sergide bulunan metal eserler başta olmak üzere birçok parça tek olduğu için satılmıyor fakat dijital olanlardan satışı yapılacak olanlar mevcut. Genelde dijital çalışan Gazioğlu,son zamanlarda daha çok metal heykeller yapıyordu. Sergide kendisinin ve eşinin fotoğrafları da bulunuyor.

Girişlerin ücretsiz olacağı ve 4 Ocak'ta ziyarete açılacak olan sergi 11 Ocak'a kadar görülebilecek.

MEHMET GAZİOĞLU KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğdu. Ailesinin dört kuşaktan beri işlettiği çelik sanayi dünyasında büyüdü ve orada baş işletme sorumlusu ve yatırım sorumlusu olarak çalıştı. Kimliğini destekleyen açık fikirli, sosyal bir ailede büyümek, ona bir ilham kaynağı sağladı. Açık bir zihinden ilham alarak, mekanik malzemeleri daha eril ve canlı popüler kültür tasarımlarını kavramsal sanat haline getirdi. Antik ve modern sanat, görsel dil, modern mimari, popüler kültür ve fotoğraf sanatıyla ilgilendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gazioğlu Beyoğlu Kültür Sanat Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title