Haberler

Mehmet Ağar'dan Türk Ocağı'na Ziyaret

Güncelleme:

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar ve ELFED genel Başkanı Faik İçmeli, Elazığ Türk Ocağının yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziaretinde buludular.

Daha önce açılış programına da katılması beklenen fakat yurtdışında olması nedeniyle katılamayan Ağar'ın Elazığ'a gelir gelmez ilk ziyaret ettiği yerlerden birisi Elazığ Türk Ocağı oldu.

AĞAR: TÜRK OCAĞI: TÜRK MİLLETİNE 100 YILI AŞKINDIR ŞAN VE ŞEREFLE HİZMET EDEN BİR KURULUŞTUR.

Mehmet Ağar ziyaretinde yaptığı açıklamada; Türk Ocağı'nın imparatorluk mirası bir kuruluş olduğu ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş iradesini oluşturan bir kurum olduğuna değindi. 107 yıllık genel merkez tarihi 99 yıllık Elazığ Türk ocağı tarihi Türk Milletine, Türk Devletine şan ve şerefle yapılan hizmetlerle dolu olduğuna dolayısıyla böylesi eğitim ve kültür yapısının korunması ve güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İÇMELİ: ELAZIĞ TÜRK OCAĞI DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAKTIR.

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeliise yaptığı konuşmada Türk Ocaklarının bir ferdi olarak Elazığ Türk Ocağının yeni hizmet binasına kavuşmasının sevincini yaşadığını belirtti. Genç ve dinamik ocak başkanımız ve yönetimin gayreti daha güzel işlerin başarılacağının habercisi olduğunu bundan dolayı ocak başkanı Birol Bulut kardeşim nezdinde yönetimi kutladığını belirtti.

Elazığ Türk Ocağı Başkanı Birol Bulut ise yıllarca bürokraside ve siyasette Türk Milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş ve Elazığ'ın kendisiyle, kendisinin ise Elazığ'la özdeşleştiği bir isim olan Sn. Mehmet Ağar'ı Türk Ocağında ağırlamın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Bulut konuşmasında Türk siyasetinin çok sayıda siyasetçiye tanıklık ettiğini ancak devlet ve millet adamlığı ismine yakışır çok az kişinin iz bıraktığını ve bunlardan birisinin de hiç şüphesiz snMehmet Ağar olduğunu belirtti.

Bulut konuşmasının devamında ELFED Genel Başkanı Sn Faik İçmeli beyle zaten sürekli temas halinde olduklarını söyledi. Kendisi hala gençlik yıllarının heyecanı ve azmi ile milletimize ve ilimize hizmet gayretinde olduğunu ve bu yönüyle de kendilerine örnek olduğunu belirtti.

Daha sonra önce Türk milletine sonra Türk Ocağına sunmuş oldukları katkılardan dolayı Elazığ Türk Ocağı Başkanı Dr. BirolBulut, Mehmet Ağar'a bir plaket takdiminde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ağar İçmeli Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title