Haberler

Gökçek döneminin AK Parti Grup Başkanvekili, Mansur Yavaş kürsüdeyken sırayı yumrukladı: Konuşturmam bunu

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki oturumda Mansur Yavaş'ın konuştuğu sırada, eski başkan Melih Gökçek'in döneminde meclis grup başkanvekili olan AK Partili Ali İhsan Ölmez dakikalarca sırayı yumrukladı. AK Partili üyelerin de tepki gösterdiği Ölmez, "Konuşturmam bunu" diye bağırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dün yapılan nisan ayı oturumu gergin geçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendisi, çalışanları ve Meclis Üyeleri hakkında AK Partililerin ortaya attığı iddialara yanıt verdi. Yavaş'ın, Gökçek döneminde yapıldığını öne sürdüğü yolsuzluklara da değindiği konuşması sırasında, Ak Parti'nin eski Grup Başkanvekili Ali İhsan Ölmez sırayı yumrukladı.

KÜRSÜYE YÜRÜMEK İSTEDİ

AK Partili üyelerin de tepki gösterdiği Ölmez, Mansur Yavaş'ın konuşması sırasında Melih Gökçek hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle kürsüye yürümek istedi. Ölmez'e CHP'li ve İYİ Partili üyeler de tepki gösterince tartışma çıktı.

Gökçek döneminin AK Parti Grup Başkanvekili, Mansur Yavaş kürsüdeyken sırayı yumrukladı: Konuşturmam bunu

YAVAŞ DA TEPKİ GÖSTERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da konuşmasını engellemeye çalışan AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, eski Grup Başkanvekili Ali İhsan Ölmez ve grup üyelerine tepki gösterdi.

"BEN CEVAP VERECEĞİM ZAMAN DUYMAK İSTEMİYORLAR"

Mansur Yavaş konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Ben kabile gibi yönetsem burada konuşamazsınız. Sabahlara kadar hakaret edin, iftira atın. Siyasi ahlaka yakışmayan, dedikodu üreten, 'Duyduk, tahmin ediyoruz, biliyoruz' kelimeleriyle başlayan iftira dolu cümleler kurun. Fitne peşine düşün, hakaretler edin. Bunu yapanlar küçük bir siyasetin küçük bir versiyonu olmaktan asla öteye geçemeyeceklerdir. Sevgili Ankaralılar, bunlar konuşuyorlar, hakaret ediyorlar ama ben cevap vereceğim zaman duymak istemiyorlar. Ankara halkı duysun ve kararını versin."

Kaynak: ANKA / Güncel

Mansur Yavaş İhsan Ölmez AK Parti Ankara Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (22)

Umit Cetin:

mansur yavaşta ciddi bir ego oldu bunların ülke yönettiğini düşünemiyorum havasından geçilmez

64
482
yanıtYanıtla
Smgoll Sim:

Gerçeklerin duyulmasını istememiş ama böyle yumrulayinca daha çok reklam olmuş. Ne de olsa yersiz bir yalaka. Benden size oy moy yok artık.

431
37
yanıtYanıtla
hasan :

bir daha asla ve asla AKP ye ailecek oy VERMİYECEĞİZ asla

346
65
yanıtYanıtla
Onur Yener:

İmamoğlu balonunuz patladı yakındır bu da patlayacak.Ankaralılar eninnde sonunda gerçeği görecektir.

65
343
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Ankaralının bilmediği gerçeği sen nereden bileceksin??? çamur at....

yanıt129
yanıt16
Erdem Yıldız:

Mansur Yavaş Ankara'ya hizmet ederse Bir önceki yönetimler ile kıyaslama imkanımız olacak

104
299
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Böyleleri mansur başkanın kesip attığı tırnak olamazlar. Mansur başkan yine adalet dağıtmış yinede. Melih bozulmuştur

326
65
yanıtYanıtla
Turk Evladi:

tipe bak, afganistanin ankara mutlecileri temsilci baskani

288
45
yanıtYanıtla
ERKAN :

kraldan çok kralcılık bu işte

284
23
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Dogru biz bunu imamogludan cok kez gorduk:)

yanıt5
yanıt22
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title