Haberler

Malatyalılar'ın Başkent Buluşması

Malatya Eğitim Vakfı'nda (Mev) Başkan Değişikliği Nedeniyle Ankara'da Düzenlenen Gecede; Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana ile Başkent Çevresindeki İllerden Malatyalılar Bir Araya Geldi.

Malatya Eğitim Vakfı’nda (MEV) başkan değişikliği nedeniyle Ankara’da düzenlenen gecede; Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana ile Başkent çevresindeki illerden Malatyalılar bir araya geldi.

Malatya Gelişim Platformu (MAGEP) tarafından RV Restoran’da düzenlenen gece, uzun yıllar biribiri ile görüşme olanağı bulamamış çocukluk ya da gençlik arkadaşı birçok kişinin buluşmasına ev sahipliği yaparken, duygulu bir atmosfer oluştu. Malatya türküleri ve oyunları ile sonlanan gecede konuşan Malatya Valisi Halil İbnahim Daşöz, vakıf için hizmet verenleri “ölümsüzleşen insanlar arasına katıldılar” diye kutladı.

Geceye kİmler katıldı

Malatya’dan Vali Daşöz’ün yanı sıra İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik Yılmaz, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Poyrazoğlu, E. Tuğamiral Abdullah Akgül, eski bakanlardan Güldal Akşit, MEV eski Başkanı Şaban Taçyıldız, Malatyaspor eski Başkanlarından Mahmut Suat Uzun, Antalya Malatyalılar Derneği Başkanı Sadık Özen, Adana Malatyalılar Derneği Genel Sekreteri Halil Tüm, ODTÜ’lü Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, yüksek bürokrat olarak görev yapanlar ve önde gelen işadamlarının katıldığı gecede önce MEV yeni Başkanı Mesut Parlak ile önceki başkan Şaban Taçyıldız’ın özgeçmişleri okundu, MEV ve MAGEP’in kurumsal yapısı anlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title