Haberler

Malatya Sanatçılar Nikah Şahidi Olup, Fidan Dikti

Sanatçılar nikah şahidi olup, fidan diktiMALATYA 7'nci Uluslar arası Film Festivali için kente gelen sinema sanatçıları, Yeter Yıldız ve Bülent Han çiftinin nikah töreninde şahitlik yapıp, Kayısı Bahçesi'ne kendi isimlerini taşıyan fidan dikti.

Sanatçılar nikah şahidi olup, fidan dikti

MALATYA 7'nci Uluslar arası Film Festivali için kente gelen sinema sanatçıları, Yeter Yıldız ve Bülent Han çiftinin nikah töreninde şahitlik yapıp, Kayısı Bahçesi'ne kendi isimlerini taşıyan fidan dikti.

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca Mahallesi Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen nikah töreninde yönetmen Mesut Uçakan, sinema sanatçısı Halil Ergün, Emre Kızılırmak, Meral Orhansoy, Nursel Köse ile ses sanatçısı Belkıs Özener şahit oldu. Yeter Yıldız ve Bülent Han çiftinin nikahını kıyan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, genç çiftlere ömür boyu mutluluk dilerken, törende kendilerini yalnız bırakmayan sanatçılara teşekkür ederek, Festival için Malatya'ya gelen yönetmen ve sinema sanatçılarımızda bugün aramızdalar. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizi yalnız bırakmadıkları için tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorumdedi. Resmi imzaların atılmasından sonra evlilik cüzdanını Yeter Yıldız'a veren sanatçı Halil Ergün, çifte mutluluk diledi.

SANATÇILAR KENDİ İSİMLERİYLE FİDAN DİKTİLER

Festival kapsamında kente gelen sanatçılar, Yakınca mahallesinde oluşturulan Malatya Film Festivali Kayısı Bahçesi'ne fidan dikti. Kendi isimlerinin bulunduğu fidanları toprağa yerleştiren sanatçılar, yeşili ve ağaçlandırmayı özendirecek bu tür sosyal projelerin uygulanması aşamasında emeği geçenlere teşekkürler ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Ergün Yeşilyurt Yakınca Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak? 9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 9 Mayıs tarihi hangi burç olur?
title