Haberler

Malatya'da kediyi fırında yakarak öldüren sanık mahkemeye çıktı: Kendimde değildim

Güncelleme:

Malatya'da sahipsiz kediyi çalıştığı iş yerindeki fırında yakarak öldüren sanığın yargılanmasına başlanıldı. Cezaevinden SEGBİS yöntemiyle duruşmaya katılan sanık, olay sırasında kendinde olmadığını iddia etti.

Malatya Hacıabdi Mahallesi'ndeki ekmek fırınında çalışan 18 yaşındaki B.B., 18 Ekim gecesi sahipsiz kediyi fırına atarak ölümüne sebep olmuştu. Olayı güvenlik kamerası görüntülerinden fark eden iş yeri sahibi O.Ö. emniyete haber vermişti. Gözaltına alınan B.B, "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet" suçundan tutuklanmıştı.

SEGBİS'LE DURUŞMAYA KATILDI

Malatya 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde B.B.'nin yargılanmasına başlanıldı. "Bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan hakkında 6 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan tutuklu sanık B.B. (18) cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla katıldı.

OLAY SIRASINDA KENDİNDE DEĞİLMİŞ

Duruşmada iş yeri sahibi O.Ö. ile Battalgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri de hazır bulundu. Sanık B.B, savunmasında, olay sırasında kendinde olmadığını iddia ederek,pişman olduğunu söyledi.

TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK

Mahkeme heyeti, olaya ilişkin raporların beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.


Kaynak: AA / Güncel

Malatya kedi 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Cool Black:

şimdi bu yaratığa sormak lazım. kendinde değilken bir bebeğe bunu yapsan ne olacak ki böyle bir yaratıktan beklenecek bir durum. Allah seni kahretsin ??

50
2
yanıtYanıtla
Cool Black:

Allah senin bin türlü belanı versin ahlaksız mahluk

49
2
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Hastamisiniz hemso kafayi mi siyirdiniz

30
1
yanıtYanıtla
umudum var:

ağzı var dili yok ne istedin hayvan cağız dan, hiç mi için yanmadı, insan utanıyor böyle insanlarla aynı dünyada yaşadığından, ama ahirette yanarak aynı durumu yaşayacaksın ilahi adalet tecelli edecek inşallah.

5
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Vicdansız, karaktersiz cani yaratık ne istedin o zavallı günahsız masum kedi'den.Madem kendinde değilken neden kendine zarar vermedin bencil psikopat.Unutmaki Yüce ALLAH senden bunun hesabını sorar.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title