Haberler

Mahsun Kırmızıgül Eyüp Belediyesi'nde

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Eyüp Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'yla görüşen Mahsun Kırmızıgül, fırsat buldukça Eyüp Sultan'a gelerek dua ettiğini söyledi.

Girişimcilik seminerleriyle ile gençleri iş ve sanat dünyasında başarılı isimlerle buluşturduklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu, Mahsun Kırmızıgül'den bu seminerlere konuşmacı olarak katılma sözü aldı.

Eyüplü gençleri Mahsun Kırmızıgül'le buluşturacak olan Başkan İsmail Kavuncu, "İlçemizde lise son sınıf öğrencilerine yönelik organize ettiğimiz girişimcilik seminerlerimizde Mahsun Kırmızıgül gibi çok yönlü bir sanatçının Eyüplü gençlerle buluşması çok güzel olacak. Mahsun, sadece kamera önünde değil, arkasında da büyük başarılara imza atmış, sanat dünyasının en önemli isimlerinden biri... Ayrıca böyle değerli sanatçılarımıza Eyüp'ün kapıları her zaman açıktır. Belediyemiz kültür sanatı her zaman desteklemektedir. Bu desteğimiz de sürecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahsun Kırmızıgül İsmail Kavuncu Eyüp Sultan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title