Haberler

Leverkusen?De Nostalji Rüzgarı

Almanya?nın Leverkusen Kentindeki Forum Grosser Salonunda Düzenlenen Türk Sanat Müziği (tsm) Konseri Büyük İlgi Gördü. 60 Koro Üyesinin Sahne Aldığı Konserde Leverkusen Türk Musiki Cemiyeti Korosu Müzikseverlere Nostaljik Anlar Yaşattı. Alman Televizyonlarının Sevilen Moderatörü Nazan Eckes ile Kardeşleri Belgin ile Cüneyt Üngör de Koroda Bulunan Anne ve Babalarını İzlediler. Anne ve Babasının Sahnede Koro Arkadaşları ile Beraber Süper Bir Bir Performans Gösterdiklerini Belirten Nazan Eckes, Kardeşleri ile Birlikte Onları Bu Özel Günde Yalnız Bırakmak İstemediklerini ve Geceden Çok Keyif Aldıklarını Belirtti.

Almanya?nın Leverkusen kentindeki Forum Grosser salonunda düzenlenen Türk Sanat Müziği (TSM) konseri büyük ilgi gördü. 60 koro üyesinin sahne aldığı konserde Leverkusen Türk Musiki Cemiyeti Korosu müzikseverlere nostaljik anlar yaşattı. Alman televizyonlarının sevilen moderatörü Nazan Eckes ile kardeşleri Belgin ile Cüneyt Üngör de koroda bulunan anne ve babalarını izlediler. Anne ve babasının sahnede koro arkadaşları ile beraber süper bir bir performans gösterdiklerini belirten Nazan Eckes, kardeşleri ile birlikte onları bu özel günde yalnız bırakmak istemediklerini ve geceden çok keyif aldıklarını belirtti.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Leverkusen Türk Musiki Cemiyeti Başkan yardımcısı İbrahim Simitçioğlu koroları hakkında bilgi vererek şunları söyledi: ?Koronun 2002 yılında Lerverkusen'de kurduk. Amacımız Türk musikisine hizmet edip kendi müziğimizi Almanya'da yaşayan Türk ve Alman toplumlarına tanıtmak ve bu kültürümüzü yaşatıp gençlere sevdirmek istiyoruz. Koromuz kurulduğunda 15-20 kişiydik, şuan ise 70 kişi olduk. Her yıl birkaç konser veriyoruz. Koromuza katılmak isteyenlerin bize www.tsm-lev.de adresinden adresinden ulaşabilirler.?

Mehmet Buhari Erol yönetiminde üç saate yakın süre sahnede kalan ve büyük beğeni toplayan koroyu aralarında Almanların da bulunduğu dinleyiciler konser sonunda dakikalarca ayakta alkışladılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title