Haberler

Küçük Çocuğun "Aşırı Dozda Narkoz ve Yanlış İğne Sonucu Öldüğü" İddiası

Güncelleme:

Prof. Dr. Keskin'in avukatı Mahmutoğlu: "Müvekkilim, çocuğun ölümü nedeniyle hakkında ileri sürülen iddialarla ilgili gerekli cevapları vermiş olup, bu aşamada konuyla ilgili başlatılan sav...

Çocuk Nörolojisi Uzmanı Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in avukatı Fatih Selami Mahmutoğlu, Yiğit Cem Kaba'nın "aşırı dozda narkoz ve yanlış iğne sonucu öldüğü" iddiasına ilişkin, müvekkilinin, çocuğun ölümü nedeniyle hakkında ileri sürülen iddialarla ilgili gerekli cevapları verdiğini, bu aşamada konuyla ilgili başlatılan savcılık soruşturması sonucunun beklenilmesi gerektiğini bildirdi.

Mahmutoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, birkaç gündür bazı basın yayın organlarında, Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in, "aşırı dozda narkoz ve yanlış iğne sonucu" 3,5 yaşındaki Yiğit Cem Kaba'nın ölümüne nedeh olduğu iddiasıyla haberler yer aldığını, ayrıca müvekkiliyle ilgili konuyla alakası olmayan başka davalardan da bahsedildiğini belirtti.

Haber konusu olayla ilgisi olmayan 2 davadan birinde müvekkilinin beraatına, diğerinde ise davanın düşürülmesine karar verildiğini aktaran Mahmutoğlu, şunları kaydetti:

"Müvekkilim hakkında herhangi bir ceza tayin edilmemiştir. Anılan davalarla ilgili temyiz süreci de halen devam etmektedir ve bu konuda yapılan gerçek dışı haberler nedeniyle, ilgililer hakkında Türk Ceza Kanunu'nda yer alan adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçundan dolayı suç ihbarında bulunulacaktır.

Öte yandan, müvekkilim yaptığı yazılı açıklamada, Yiğit Cem Kaba isimli çocuğun ölümü nedeniyle hakkında ileri sürülen iddialarla ilgili gerekli cevapları vermiş olup, bu aşamada konuyla ilgili başlatılan savcılık soruşturması sonucunun beklenilmesi gerekmektedir. Yiğit Cem Kaba'nın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu ve ailesinin acısını paylaştığımızı da ifade etmek isteriz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Sabiha Paktuna Keskin

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });