Haberler

Kto Eski Başkanı Hiçyılmaz'ın Fetö'den Yargılanmasına Devam Edildi

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHS)- KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) eski Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılanmasına devam edildi.

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHS)- KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) eski Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Hiçyılmaz'ın avukatı Ercan Avcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu'nun tanık olarak dinlenmesini istedi. Mahkeme başkanı, hazır edilmesi halinde Hisarcıklıoğlu'nu tanık olarak dinleyebileceklerini söyledi.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık Mahmut Hiçyılmaz ve avukatları hazır bulundu. 1 tanığın dinlendiği duruşmada, hakkında yapılan suçlamaları kabul etmeyen Hiçyılmaz, beraatini istedi. Kayseri'de 'Akif' kod isimli FETÖ imamını tanımadığını öne süren Mahmut Hiçyılmaz, "Akif isimli kişiyi tanımıyorum. Toplantılarda herhangi bir para talebi olmadı. Türkiye'nin en önemli kurullarından biri olan TÜBİTAK Bilim Kurulu üyeliğine ülkemizin en üst düzey kişilerinin imzasıyla atanmış birisiyim. Bu hain yapıyla hiçbir ilişkim olmadı" dedi. FETÖ soruşturması sonrası KTO başkanlığından istifa etmek istediğini de belirten Hiçyılmaz, "Talihsiz ve şanssız bir süreç yaşadım. KTO başkanlığından istifa etmek istediğimi, görüştüğüm bazı üst düzey yöneticilere de söyledim. Onlar da istifa etmene gerek yok, sana iftira atıyorlar demişlerdir" diye konuştu.

Mahmut Hiçyılmaz'ın savunmasının ardından söz alan avukatı Ercan Avcı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun, Mahmut Hiçyılmaz'ın çocukluk arkadaşı olduğunu ifade ederek, "TOBB başkanının tanık olarak dinlenmesini talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık avukatının tanık olarak dinlenmesini istediği TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun, tarafları tarafından hazır edilmesi durumunda dinlenmesine karar verdi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 19 Temmuz'a erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Hiçyılmaz Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title