Haberler

Kristal Fare Ödülleri

Güncelleme:

Saba Tümer & Murat Başoğlu Kristal Fare Ödülleri için sahnede olacak.

Türkiye'nin en popüler medya haber portallarından Medyafaresi.com 9. yılını görkemli bir geceyle kutlamaya hazırlanıyor.

5 Mart Pazartesi düzenlenecek gece için Cahide 3D'de hazırlıklar şimdiden başladı. Cahide 3D ve Medyafaresi.com ekibi geceye katılacak seçkin konuklara büyük sürprizler hazırlıyor..

2011'de Medyafaresi.com sayfalarına ve haberlerine damgasını vuran kişi, kurum ve projeler, Kristal Fare ile ödüllendiriliyor.

Kimlerin ödül alacağı sır gibi saklanan Kristal Fare gecesinde ödül alacağı açıklanan tek isim ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül.

Cumhurbaşkanı Gül'e, "Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi" ödülü veriliyor.

Yılın en iyi televizyoncusu, en çok okunan köşe yazarı, en başarılı sosyal sorumluluk projesi gibi 14 farklı kategoride verilecek olan Kristal Fare ödülleri gecesini, ekranların en başarılı isimlerinden Saba Tümer & Murat Başoğlu sunacak.

Medyafaresi.com'un ilk kez düzenlediği Kristal Fare gecesi, reklam partneri Medyanet ve Cahide 3D'nin katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Medyafaresi.com "Kristal Fare Ödülleri" gecesine Mey İçki resmi içecek sponsoru olurken, Özlem Kristal, İntersis Ajans – Demet Aydın, 3D İletişim Hizmetleri – Gülçin Yılmaz İzel, Traffic Kurye, Ayşen Yüncü, Gülşah İnce, Öznur Turalıoğlu ve Kamuran Derya da destek verdi.

Medyafaresi.com 9. Yıl Gecesi 5 Mart Pazartesi akşamı saat: 20.00'de CAHİDE 3D kapılarını açacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Başoğlu Saba Tümer Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title