Haberler

KOSGEB'in Örnek Girişimcisi Uçurtma

KOSGEB Bursa Merkez Müdürü Ahmet Akdağ, Uçurtma Kreatif yetkililerine ziyarette bulundu.

KOSGEB Bursa Merkez Müdürü Ahmet Akdağ, Girişimcilik Desteği Programı kapsamında verilen eğitim programına katılarak, iş planıyla destek almaya hak kazanan ilk firmalar arasında yer alan Uçurtma Kreatifi ziyaret etti.

Uçurtma Kreatif yetkilileri Sibel Bağcı Uzun ve Aslı Alper tarafından karşılanan KOSGEB Bursa Merkez Müdürü Ahmet Akdağ ve KOSGEB Uzmanı Murat Topan, Uçurtma Kreatif'in faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Ahmet Akdağ, eğitimler kapsamında ilk iş planı geçen kadın girişimciler olmaları ve ayrıca örnek girişimlerinden dolayı tebriklerini iletti.

Kısa sürede portföylerine Bursa'nın güçlü markalarını katan Uçurtma Kreatif'in yeni girişimcilere cesaret verecek başarı gösterdiğini ifade eden Akdağ, ziyareti sırasında şuanda Bursa'da 2 bine yaklaşan eğitim alan yeni girişimcilerden yaklaşık 200 kişinin KOSGEB tarafından desteklendiğini ve yaklaşık yüzde 50'sinin kadın olduğuna da dikkat çekti.

Uçurtma Kreatif yetkilileri ise, sektördeki 10 yıllık bilgi birikimi ve tecrübelerini KOSBEG'in verdiği destekle birlikte girişimcilikle taçlandırdıklarını anlatırken, yaklaşık 2 yıldır müşterilerine ürün için doğru stratejileri oluşturma, farklı olma ve yaratıcı olma ilkeleri ile Basılı Medya, Kurumsal İletişim, Marka Danışmanlığı, Medya Danışmanlığı, Prodüksiyon Hizmetleri, Medya Planlama ve Satın Alma alanında hizmet verdiklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Merkez Ahmet Akdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title