Haberler

Köpekten Kaçan 13 Yaşındaki Bayram Otobüsün Altında Kaldı (3)

Köpeğin sahibi olduğu ileri sürülen oto kiralama firması sahipleri ise, köpeğin sahibi olmadıklarını, o bölgede dolaştığı için köpeğe arada bir yiyecek verdiklerini iddia ettiler.

Köpekten KAÇAN 13 YAŞINDAKİ BAYRAM OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI (3)

ACILI ANNE "KÖPEK SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİYİM"

Köpeğin sahibi olduğu ileri sürülen oto kiralama firması sahipleri ise, köpeğin sahibi olmadıklarını, o bölgede dolaştığı için köpeğe arada bir yiyecek verdiklerini iddia ettiler. Olayın ardından ise köpeğin ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Bazı vatandaşlar köpeğin sahibi olan kişiler tarafından götürüldüğünü, bazıları ise köpeğin öldürülmüş olabileğini iddia ettiler. Polisin yaptığı soruşturmada ise, bu bölgede oturanların köpeğin oto kiralama firması sahiplerine ait olduğu yönünde ifade verdikleri öğrenildi.

Köpeğin saldırması sonucu otobüs altında kalarak can veren Bayram Varol'un acılı annesi Ayşe Varol çocuğunun olay günü yağlı güreş seçmelerine gittiğini belirterek şunları söyledi:

"Oğlum hem lisanslı futbolcu, hem de yağlı güreşlere meraklı bir çocuktu. Olay günü de yağlı güreş seçmelerine gidiyordu. Evimizdeki köpeğe de oğlum bakardı. Köpekten korkan bir çocuk olsa evimizde köpek beslenmezdi. Saldıran köpeğin sahipsiz olduğu söyleniyor. Fakat biz sahipli olduğunu öğrendik. Köpek sahibinden de şikayetçi olduk. Saldırgan köpeğini bağlasaydı oğlum yaşardı."

GELECEĞİN SPORCUSU OLACAKTI

Amca Zeki Varol yeğeninin sporla ilgili olduğunu söyleyerek, "Çok başarılı bir sporcuydu. Evinde kendisine ait beslediği köpek var. Yeğenim köpekleri çok sever. Köpek sahibi eğer köpeğine sahip çıkıp tasması üzerinde kontrollü bir şekilde baksalardı, yeğenime bir şey olmazdı. Yeğenimin ölmesine neden olan sorumluların cezalandırılmasını istiyoruz."

EA-OU(MB/AAA) - Kocaeli / Karamürsel

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Varol Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title