Haberler

Diyarbakır'da başıboş sokak köpekleri yaşlı adamı öldürüp cesedini parçaladı

Güncelleme:

Diyarbakır'da abdest almak için evininin önüne çıkan 90 yaşındaki Faik Delibaş, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. İhbar üzerine yaşlı adamın evinin önüne gelen ekipler, yaşlı adamın köpekler tarafından kısmen parçalanmış cesediyle karşılaştı.

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde abdest almak için evinin önüne çıkan 90 yaşındaki Faik Delibaş, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

ABDEST ALMAK İÇİN DIŞARIYA ÇIKMIŞ

Dün Hazro ilçesinin kırsal Dadaş Mahallesi Dadaş Ağılı mezrasında Faik Delibaş, abdest almak için evininin önüne çıktı. Burada köpeklerin saldırısına uğrayan Delibaş, aldığı yaralarla hayatını kaybetti.

Sokak köpekleri yaşlı adamı öldürüp cesedini parçaladı

KÖTÜ KOKULAR GELİNCE EKİPLERE HABER VERDİLER

Kimsesiz olduğu öğrenilen Delibaş'tan gün boyu haber alamayan mezra sakinleri çevreye yayılan kötü koku nedeniyle ihbarda bulundu. Bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sokak köpekleri yaşlı adamı öldürüp cesedini parçaladı

CESEDİ PARÇALAMIŞLAR

Kokunun yayıldığı Delibaş'ın evinin önüne gelen ekipler, yaşlı adamın köpekler tarafından kısmen parçalanmış cesediyle karşılaştı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

fliprossseee:

Şimdi gelir aklını kullanamayan hayvanseverler onlar sadece oyun istiyordu adam birşey yaptı kesin diye boş boş konuşurlar aynı anı inşallah kendileride yaşar ozaman görürüz anyayı konyayı

428
36
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

hep söyledim gene söylüyorum hayvanlar dışarda başı boş olması dogru degil barınaklara götürülmeli.

383
22
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Sen ömründe barınağa gittinmi gördün mü ha yada barınağa Allah rızası için bir ekmek bagisladinmi

yanıt14
yanıt62
ali cik:

Hayvanları aç ve susuz bırakarak onları kendimize saldırır duruma getirdik, malesef !

37
201
yanıtYanıtla
aygün:

Köpekleri sahiplendirin. sahipsiz köpekleri İTLAF edin. İtlaf etmeyeceksek Çin e satalım ülkeye döviz lazım

183
38
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

sen kimsin ki köpekleri katledin diyorsun..içi çürümüş kalpsiz insansın..

yanıt26
yanıt99
hüseyin özkan:

Belediye sokaklardaki başı boş köpekleri toplarken ortalığı yangın yerine çeviren hayvan hakları savunucuları neredesiniz efendiler beyfendiler hanfendiler bu canavarlar daha kaç tane dedemizi kaç tane çocuğumuzu parçalayacak onlarında canı var pankartları ile yürüyüş yapan güzel insanlar peki onların aldığı canlar için kimler yürüyecek her sokak hayvan hak eder lakin başı boş saldırgan cins hayvanların yerleri hiç bir zaman sokaklar değil.

202
14
yanıtYanıtla
Hamit Birkan:

Burdaki olay acı ve nadir olan bir olay. Dedeye Allah rahmet eeylesin. Nadir olan olaydan dolayı, hayvanların telef edilmesini talep etmek, hayvanseverleri ve hayvanları töhmet altına koymak da, daha acı bir durumdur. Bir vahşi sadist bir insandan dolayı, tüm insanlar mı öldürülüyor. sadece suçlu cezalandırılıyor. Hayvanları, belediye bir araya toplamalı veya çeşitli önlemler alınmalı. veya Ancak zarar veren hayvan/ hayvanlar telef edilebilir. Saygılar

37
124
yanıtYanıtla
Mustafa Ozturk:

Hani nerde bu hayvan hakları savunucusu arkadaşlar sokağa çıkamıyoruz. Bu köpekler yüzünden. Yazık değilmi amcaya

104
11
yanıtYanıtla
Hamit Birkan:

Burdaki olay acı ve nadir olan bir olay. Dedeye Allah rahmet eeylesin. Nadir olan olaydan dolayı, hayvanların telef edilmesini talep etmek, hayvanseverleri ve hayvanları töhmet altına koymak da, daha acı bir durumdur. Bir vahşi sadist bir insandan dolayı, tüm insanlar mı öldürülüyor. Hayvanları, belediye bir araya toplamalı veya çeşitli önlemler alınmalı. Saygılar

24
90
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title