Haberler

Adres sormak için araçtan inen sürücü hayatını kaybetti

Güncelleme:

Konya Akşehir'de adres sormak için otomobilinden inen sürücü, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Feci kaza sonrası sürücü gözaltına alındı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde adres sormak için otomobilinden inen 73 yaşındaki sürücü, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

PARK EDİP ARAÇTAN İNDİKTEN SONRA ÇARPTI

Mustafa Özdemir (73), Yeni Antalya Yolu Seyran Mahallesi'nde, adres sormak için yol kenarına park ettiği 54 NC 012 plakalı otomobilinden indi. Bu sırada aynı istikametten gelen Taylan Ç. (30) idaresindeki 42 ATM 108 plakalı otomobil, Özdemir'e çarptı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Özdemir'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Sürücüsü Taylan Ç, gözaltına alındı.

Adres sormak için araçtan inen sürücü hayatını kaybetti

Kaynak: AA / Güncel

Akşehir Konya Olay Trafik Kaza Otomobil Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Hakan:

Hergün, yola kapı açan bir sürü sürücü görüyorum. Bunun da eğitimi verilmeli.

60
1
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Yolun ortasında durmuş. Çarpan araba da az ilerde durabilmis yani muhtemelen çok hızlı değil sınırlar içerisinde. Belki tam araç gececekken kapıyı açtı bir anda indi veya soldan da araç geliyordu atamadı sola. Allah rahmet eylesin ama vuran da yandı şimdi. Ona da yazık olmuş yok yere.

29
10
yanıtYanıtla
Oğuzhan Boz:

Allah rahmet eylesin.

28
3
yanıtYanıtla
gunay yanug:

adam yoldan cıkmadan arabasından inmiş allah rahmet eylesin

24
3
yanıtYanıtla
Irmak Ajans:

İyi bildiğim yol. Oralıyım. Orada adres soracağın adamı nerden buldun yolun ortasında??? Allah rahmet eylesin.

19
3
yanıtYanıtla
Hayrullah Karakuş:

Biraz akıllı hareket etmek lazım.

18
3
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Türkiyrde bir düşünçe var ben her türlü hareket edelim başkası dikkat etsin. Sonuçda böyle. Araç yolun içinde birde sürüçü yolun neresinde ???? rahmet etsin ecel. Ama dikkatli olmak lazım

19
0
yanıtYanıtla
Osman Altunok:

Google sorsaydi simdi yasiyordu. Ne diyelim

7
8
yanıtYanıtla
Cevap :

73 yaşında tanıdığın google kullanmayı biliyor mu ? merak ettim.

yanıt3
yanıt2
Mert Kafkas Sahin:

Amca pisi pisine gitmiş. Maalesef son derece akılsız ve bencil insan dolu. Hep bi başkası yol versin başkası dursun başkası kontrol etsin kolaycılığı var bizde. Sorumsuz dikkatsiz. Al işte. Yol ortasında durmuş resmen. Kapıyı da aynaya bakmadan etmeden açmıştır. İki sn baksa dikkat etse o araca geçip gidecekti zaten

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title